Blinded by the Light

Blinded by the Light

Kijk Blinded by the Light

Moeite met waar je nou Blinded by the Light moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 29-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

In 1987, during the austere days of Thatcher’s Britain, a teenager learns to live life, understand his family, and find his own voice through the music of Bruce Springsteen.

Regisseur en acteurs

 • Gurinder Chadha portait

  Gurinder Chadha

  Director

 • Viveik Kalra portait

  Viveik Kalra

  Actor

 • Nell Williams portrait

  Nell Williams

  Actor

 • Hayley Atwell portait

  Hayley Atwell

  Actor

 • Rob Brydon portait

  Rob Brydon

  Actor

Blinded by the Light

Op zoek naar Blinded by the Light? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Blinded by the Light streamen

Het streamen van movies als Blinded by the Light heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Blinded by the Light waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Blinded by the Light dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Blinded by the Light downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Blinded by the Light te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Blinded by the Light torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Blinded by the Light trailer

Weet je nog niet zeker of Blinded by the Light jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.