Glück
%
63

Glück

Nu kijken

Kijk Glück

Moeite met waar je nou Glück moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glück

Samenvatting

Nadat Irina door soldaten die haar familie hebben vermoord verkracht is, vlucht ze getraumatiseerd naar Berlijn waar ze werkt als prostituee. Op straat leert ze de dakloze punker Kalle kennen.

Regisseur en acteurs

 • Doris Dörrie portait

  Doris Dörrie

  Director

 • Alba Rohrwacher portait

  Alba Rohrwacher

  Irina

 • Vinzenz Kiefer portait

  Vinzenz Kiefer

  Kalle

 • Andrea Sawatzki portait

  Andrea Sawatzki

  Kalles Mutter

 • Petra Kleinert portait

  Petra Kleinert

  Olga

 • Maren Kroymann portait

  Maren Kroymann

  Staatsanwältin

 • Matthias Brandt portait

  Matthias Brandt

  Noah Leyden

 • Christina Große portait

  Christina Große

  Laura Leyden

 • Oliver Nägele portrait

  Oliver Nägele

  Herr W.

 • Margarita Broich portait

  Margarita Broich

  Punk-Frau

Glück

Veel gehoord over Glück en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Glück heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Glück streamen

Wil je Glück, de movie met Alba Rohrwacher, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Glück zelfs gratis kijken.

Glück downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Glück ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Glück er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Glück torrent

Op zoek naar een torrent van Glück? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Glück te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Glück trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Glück. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.