Glück
%
63

Glück

Nu kijken

Kijk Glück

Moeite met waar je nou Glück moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glück

Samenvatting

Nadat Irina door soldaten die haar familie hebben vermoord verkracht is, vlucht ze getraumatiseerd naar Berlijn waar ze werkt als prostituee. Op straat leert ze de dakloze punker Kalle kennen.

Regisseur en acteurs

 • Doris Dörrie portait

  Doris Dörrie

  Director

 • Alba Rohrwacher portait

  Alba Rohrwacher

  Irina

 • Vinzenz Kiefer portait

  Vinzenz Kiefer

  Kalle

 • Andrea Sawatzki portait

  Andrea Sawatzki

  Kalles Mutter

 • Petra Kleinert portait

  Petra Kleinert

  Olga

 • Maren Kroymann portait

  Maren Kroymann

  Staatsanwältin

 • Matthias Brandt portait

  Matthias Brandt

  Noah Leyden

 • Christina Große portait

  Christina Große

  Laura Leyden

 • Oliver Nägele portrait

  Oliver Nägele

  Herr W.

 • Margarita Broich portait

  Margarita Broich

  Punk-Frau

Glück

Benieuwd naar Glück? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Glück kunt bekijken.

Glück streamen

Wil je Glück streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Glück gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Glück downloaden

movies als Glück kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Glück. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Glück. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Glück torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Glück te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Glück trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Glück je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!