Blitz
%
73

Blitz

Kijk Blitz

Moeite met waar je nou Blitz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de bloedstollende actiefilm Blitz speelt Jason Statham politieagent Tom Brant. Wanneer hij een paar criminelen in een auto ziet inbreken, slaan bij hem de stoppen door. In de pers wordt het politiekorps door het incident zwaar bekritiseerd en Brant wordt opgedragen zich de komende tijd gedeisd te houden. Zijn collega’s hebben ondertussen hun eigen problemen. Als enkele politieagenten op bloederige wijze worden afgeslacht, besluit Brant samen met politieagent Nash (Paddy Considine) achter de moordenaar aan te gaan.. De moordenaar, die zichzelf ‘The Blitz’ noemt, zoekt ondertussen de media op. Hij deelt alle gruwelijke details van de moorden met misdaadverslaggever Harold Dunlop (David Morrisey), die hierdoor elke primeur over de zaak binnenhaalt. Ondertussen raakt Dunlop zelf ook verwikkeld in het zieke spelletje van de moordenaar. Met het verstrekken van de tijd neemt de druk steeds meer toe voor Nash en Brant en stapelen de slachtoffers binnen het politiekorps zich op. Ook Brant lijkt niet te kunnen ontsnappen aan de moordenaar…

Regisseur en acteurs

 • Elliot Lester portrait

  Elliot Lester

  Director

 • Jason Statham portrait

  Jason Statham

  Actor

 • Paddy Considine portrait

  Paddy Considine

  Actor

 • David Morrissey portrait

  David Morrissey

  Actor

Blitz

Wil je Blitz kijken? De movie van Elliot Lester uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Blitz op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Blitz met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Blitz downloaden

Het downloaden van Blitz is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Blitz ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Blitz streamen

Het streamen van Blitz heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Blitz online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Blitz kijkt. Ideaal!

Blitz torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Blitz. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Blitz trailer

Bekijk eerst even de trailer van Blitz voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.