Blitz
%
62

Blitz

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Blitz

Moeite met waar je nou Blitz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blitz

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De bikkelharde Londense politieagent Tom Brant heeft een nieuwe partner, de homosexuele inspecteur Porter Nash. Samen maken de in alles van elkaar verschillende mannen jacht op een moordenaar. Die heeft aangekondigd acht agenten te zullen vermoorden.

Regisseur en acteurs

 • Elliott Lester portrait

  Elliott Lester

  director

 • Steven Harwood-Brown portrait

  Steven Harwood-Brown

  actor

 • Nicky Henson portrait

  Nicky Henson

  actor

 • Luke Evans portrait

  Luke Evans

  actor

 • Mark Rylance portrait

  Mark Rylance

  actor

 • Ned Dennehy portrait

  Ned Dennehy

  actor

 • David Morrissey portrait

  David Morrissey

  actor

 • Zawe Ashton portrait

  Zawe Ashton

  actor

 • Aidan Gillen portrait

  Aidan Gillen

  actor

 • Paddy Considine portrait

  Paddy Considine

  actor

 • Jason Statham portrait

  Jason Statham

  actor

Trailers

Blitz

Wil je Blitz kijken? De movie vanuit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Blitz op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Blitz met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Blitz downloaden

Het downloaden van Blitz is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Blitz ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Blitz streamen

Het streamen van Blitz heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Blitz online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Blitz kijkt. Ideaal!

Blitz torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Blitz. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Blitz trailer

Bekijk eerst even de trailer van Blitz voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.