Blitz
%
62

Blitz

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Blitz

Moeite met waar je nou Blitz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blitz

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen Blitz draait?

Samenvatting

De bikkelharde Londense politieagent Tom Brant heeft een nieuwe partner, de homosexuele inspecteur Porter Nash. Samen maken de in alles van elkaar verschillende mannen jacht op een moordenaar. Die heeft aangekondigd acht agenten te zullen vermoorden.

Regisseur en acteurs

 • Elliott Lester portrait

  Elliott Lester

  director

 • Steven Harwood-Brown portrait

  Steven Harwood-Brown

  actor

 • Nicky Henson portrait

  Nicky Henson

  actor

 • Luke Evans portrait

  Luke Evans

  actor

 • Mark Rylance portrait

  Mark Rylance

  actor

 • Ned Dennehy portrait

  Ned Dennehy

  actor

 • David Morrissey portrait

  David Morrissey

  actor

 • Zawe Ashton portrait

  Zawe Ashton

  actor

 • Aidan Gillen portrait

  Aidan Gillen

  actor

 • Paddy Considine portrait

  Paddy Considine

  actor

 • Jason Statham portrait

  Jason Statham

  actor

Trailers

Blitz

Benieuwd naar Blitz? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Blitz draait.

Blitz in de bioscoop

Blitz draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Blitz.

Blitz streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Blitz te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Blitz een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Blitz zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Blitz torrent

Op zoek naar een torrent van Blitz? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Blitz zonder zorgen.

Blitz downloaden

Als Blitz binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Blitz trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Blitz de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.