Sangre
%
59

Sangre

Nu kijken

Kijk Sangre

Moeite met waar je nou Sangre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sangre

Samenvatting

Diego is een man van middelbare leeftijd. Samen met zijn tweede echtgenote Blanca leeft hij een kleurloos bestaan in hun eenvoudige flat. Blanca werkt in een fast food restaurant en Diego is portier. Diego is allesbehalve een knappe man, maar Blanca houdt van hem met een ziekelijke jaloezie, die helemaal niet zou misstaan in de soap waar ze 's avonds naar kijken vanop hun versleten sofa. Veel zeggen ze niet tegen elkaar en hun gemeenschappelijke leven draait rond eten, slapen en seks. Maar op een dag krijgt Diego een telefoontje van zijn dochter uit een vorig huwelijk. Daardoor raakt hij helemaal uit zijn evenwicht en wordt hij willens nillens losgerukt uit zijn lethargisch bestaan.

Regisseur en acteurs

 • Amat Escalante portrait

  Amat Escalante

  Director

 • Cirilo Recio Dávila portrait

  Cirilo Recio Dávila

  Diego

 • Claudia Orozco portrait

  Claudia Orozco

  Karina

 • Martha Preciado portrait

  Martha Preciado

  Martita

 • Laura Saldaña Quintero portrait

  Laura Saldaña Quintero

  Blanca

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Sangre

Benieuwd naar Sangre? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Sangre kunt bekijken.

Sangre streamen

Wil je Sangre streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Sangre gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Sangre downloaden

movies als Sangre kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Sangre. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Sangre. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Sangre torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Sangre te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Sangre trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Sangre je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!