Sangre
%
59

Sangre

Nu kijken

Kijk Sangre

Moeite met waar je nou Sangre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sangre

Samenvatting

Diego is een man van middelbare leeftijd. Samen met zijn tweede echtgenote Blanca leeft hij een kleurloos bestaan in hun eenvoudige flat. Blanca werkt in een fast food restaurant en Diego is portier. Diego is allesbehalve een knappe man, maar Blanca houdt van hem met een ziekelijke jaloezie, die helemaal niet zou misstaan in de soap waar ze 's avonds naar kijken vanop hun versleten sofa. Veel zeggen ze niet tegen elkaar en hun gemeenschappelijke leven draait rond eten, slapen en seks. Maar op een dag krijgt Diego een telefoontje van zijn dochter uit een vorig huwelijk. Daardoor raakt hij helemaal uit zijn evenwicht en wordt hij willens nillens losgerukt uit zijn lethargisch bestaan.

Regisseur en acteurs

 • Amat Escalante portrait

  Amat Escalante

  Director

 • Cirilo Recio Dávila portrait

  Cirilo Recio Dávila

  Diego

 • Claudia Orozco portrait

  Claudia Orozco

  Karina

 • Martha Preciado portrait

  Martha Preciado

  Martita

 • Laura Saldaña Quintero portrait

  Laura Saldaña Quintero

  Blanca

Sangre

Zin om Sangre lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Sangre te bekijken voor je op een rijtje.

Sangre downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Sangre downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Sangre. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Sangre er ook in SD heel goed uit.

Sangre streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Sangre net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Sangre hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Sangre helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Sangre torrent

Denk je dat je om Sangre te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Sangre trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Sangre de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.