Blood Brother
%
73

Blood Brother

Nu kijken

Kijk Blood Brother

Moeite met waar je nou Blood Brother moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blood Brother

Samenvatting

The lives of two best friends follow different paths when Jake goes to prison to protect his friends and Chris turns his life around to become a police officer and family man. When Jake is released after 15 years behind bars, he seeks revenge.

Regisseur en acteurs

 • John Pogue portrait

  John Pogue

  Director

 • Trey Songz portait

  Trey Songz

  Sonny

 • Jack Kesy portait

  Jack Kesy

  Jake Banning

 • China Anne McClain portait

  China Anne McClain

  Darcy

 • Chelle Ramos portait

  Chelle Ramos

  Maria

 • Hassan Johnson portait

  Hassan Johnson

  Joe

 • Fetty Wap portait

  Fetty Wap

  Emilio

Blood Brother

Wil je Blood Brother kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Blood Brother streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Blood Brother niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Blood Brother zelfs gratis bekijken.

Blood Brother downloaden

Wil je Blood Brother ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Blood Brother overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Blood Brother torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Blood Brother is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Blood Brother trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Blood Brother de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.