Blood Brother
%
73

Blood Brother

Nu kijken

Kijk Blood Brother

Moeite met waar je nou Blood Brother moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blood Brother

Samenvatting

The lives of two best friends follow different paths when Jake goes to prison to protect his friends and Chris turns his life around to become a police officer and family man. When Jake is released after 15 years behind bars, he seeks revenge.

Regisseur en acteurs

 • John Pogue portrait

  John Pogue

  Director

 • Trey Songz portait

  Trey Songz

  Sonny

 • Jack Kesy portait

  Jack Kesy

  Jake Banning

 • China Anne McClain portait

  China Anne McClain

  Darcy

 • Chelle Ramos portait

  Chelle Ramos

  Maria

 • Hassan Johnson portait

  Hassan Johnson

  Joe

 • Fetty Wap portait

  Fetty Wap

  Emilio

Blood Brother

Op zoek naar Blood Brother? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Blood Brother streamen

Het streamen van movies als Blood Brother heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Blood Brother waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Blood Brother dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Blood Brother downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Blood Brother te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Blood Brother torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Blood Brother trailer

Weet je nog niet zeker of Blood Brother jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.