Blood on the Sun
%
62

Blood on the Sun

Nu kijken

Kijk Blood on the Sun

Moeite met waar je nou Blood on the Sun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blood on the Sun

Samenvatting

Japan, in de jaren '30. Terwijl Hitler de vrede in het westelijk halfrond bedreigt, stelt ook Japan zich steeds imperialistischer op. Nick Condon is hoofdredacteur van een Amerikaanse krant in Tokio. Op een dag krijgt hij informatie in handen over het Tanaka Plan, een geheim Japans plan om de wereld te veroveren. Wanneer hij daarover een artikel publiceert, ontstaat grote onrust, zowel in Japan als in Amerika. De Japanse autoriteiten eisen van de uitgever dat hij afstand neemt van het artikel. Daarop dreigt hoofdredacteur Condon met zijn ontslag. Kort daarna worden twee andere journalisten vermoord wanneer ze de volledige tekst van het Tanaka Plan naar Amerika willen smokkelen. Ook voor Condon wordt de grond heet onder de voeten...

Regisseur en acteurs

 • Frank Lloyd portait

  Frank Lloyd

  Director

 • James Cagney portait

  James Cagney

  Nick Condon

 • Sylvia Sidney portait

  Sylvia Sidney

  Iris Hilliard

 • Porter Hall portait

  Porter Hall

  Arthur Bickett

 • John Emery portait

  John Emery

  Premier Gilchi Tanaka

 • Robert Armstrong portait

  Robert Armstrong

  Col Hideki Tojo

Blood on the Sun

Benieuwd naar Blood on the Sun? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Blood on the Sun kunt bekijken.

Blood on the Sun streamen

Wil je Blood on the Sun streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Blood on the Sun gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Blood on the Sun downloaden

movies als Blood on the Sun kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Blood on the Sun. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Blood on the Sun. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Blood on the Sun torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Blood on the Sun te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Blood on the Sun trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Blood on the Sun je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!