Blood on the Sun
%
62

Blood on the Sun

Nu kijken

Kijk Blood on the Sun

Moeite met waar je nou Blood on the Sun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blood on the Sun

Samenvatting

Japan, in de jaren '30. Terwijl Hitler de vrede in het westelijk halfrond bedreigt, stelt ook Japan zich steeds imperialistischer op. Nick Condon is hoofdredacteur van een Amerikaanse krant in Tokio. Op een dag krijgt hij informatie in handen over het Tanaka Plan, een geheim Japans plan om de wereld te veroveren. Wanneer hij daarover een artikel publiceert, ontstaat grote onrust, zowel in Japan als in Amerika. De Japanse autoriteiten eisen van de uitgever dat hij afstand neemt van het artikel. Daarop dreigt hoofdredacteur Condon met zijn ontslag. Kort daarna worden twee andere journalisten vermoord wanneer ze de volledige tekst van het Tanaka Plan naar Amerika willen smokkelen. Ook voor Condon wordt de grond heet onder de voeten...

Regisseur en acteurs

 • Frank Lloyd portait

  Frank Lloyd

  Director

 • James Cagney portait

  James Cagney

  Nick Condon

 • Sylvia Sidney portait

  Sylvia Sidney

  Iris Hilliard

 • Porter Hall portait

  Porter Hall

  Arthur Bickett

 • John Emery portait

  John Emery

  Premier Gilchi Tanaka

 • Robert Armstrong portait

  Robert Armstrong

  Col Hideki Tojo

Blood on the Sun

Veel gehoord over Blood on the Sun en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Blood on the Sun heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Blood on the Sun streamen

Wil je Blood on the Sun, de movie met James Cagney, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Blood on the Sun zelfs gratis kijken.

Blood on the Sun downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Blood on the Sun ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Blood on the Sun er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Blood on the Sun torrent

Op zoek naar een torrent van Blood on the Sun? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Blood on the Sun te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Blood on the Sun trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Blood on the Sun. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.