Blood Road
%
74

Blood Road

Nu kijken

Kijk Blood Road

Moeite met waar je nou Blood Road moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blood Road

Samenvatting

Blood Road follows the journey of ultra-endurance mountain bike athlete Rebecca Rusch and her Vietnamese riding partner, Huyen Nguyen, as they pedal 1,200 miles along the infamous Ho Chi Minh Trail through the dense jungles of Vietnam, Laos, and Cambodia. Their goal: to reach the site where Rebecca’s father, a U.S. Air Force pilot, was shot down in Laos more than 40 years earlier.

Regisseur en acteurs

 • Nicholas Schrunk portrait

  Nicholas Schrunk

  Director

 • Rebecca Rusch portrait

  Rebecca Rusch

  Herself

 • Huyen Nguyen portrait

  Huyen Nguyen

  Herself

 • Jason Bauer portrait

  Jason Bauer

  Himself

 • Don Duvall portrait

  Don Duvall

  Himself

 • Jeremy Kent Jackson portait

  Jeremy Kent Jackson

  Stephen Rusch (voice)

 • Greg Martin portrait

  Greg Martin

  Himself

 • Leyna Nguyen portait

  Leyna Nguyen

  Histories (voice)

Blood Road

Veel gehoord over Blood Road en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Blood Road heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Blood Road streamen

Wil je Blood Road, de movie met Rebecca Rusch, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Blood Road zelfs gratis kijken.

Blood Road downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Blood Road ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Blood Road er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Blood Road torrent

Op zoek naar een torrent van Blood Road? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Blood Road te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Blood Road trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Blood Road. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.