Blood Salvage
%
49

Blood Salvage

Kijk Blood Salvage

Moeite met waar je nou Blood Salvage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Twisted tale about a crazy, preaching redneck named Jake who kidnaps people off the highway and performs sick medical experiments on them. He then proceeds to sell their organs on the black market to Mr. Stone. Everything is fine until he kidnaps the handicapped April and finds that she is harder to control than the others.

Regisseur en acteurs

 • Tucker Johnston portrait

  Tucker Johnston

  Director

 • Danny Nelson portrait

  Danny Nelson

  Jake Pruitt

 • Lori Birdsong portrait

  Lori Birdsong

  April Evans

 • Christian Hesler portrait

  Christian Hesler

  Hiram

 • Ralph Pruitt Vaughn portrait

  Ralph Pruitt Vaughn

  Roy

 • John Saxon portait

  John Saxon

  Clifford Evans

 • Laura Whyte portrait

  Laura Whyte

  Pat Evans

 • Ray Walston portait

  Ray Walston

  Mr. Stone

 • Evander Holyfield portait

  Evander Holyfield

  Boxer

Blood Salvage

Benieuwd naar Blood Salvage? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Blood Salvage kunt bekijken.

Blood Salvage streamen

Wil je Blood Salvage streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Blood Salvage gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Blood Salvage downloaden

movies als Blood Salvage kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Blood Salvage. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Blood Salvage. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Blood Salvage torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Blood Salvage te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Blood Salvage trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Blood Salvage je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!