Blood Ties
%
43

Blood Ties

Kijk Blood Ties

Moeite met waar je nou Blood Ties moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A group of students solve the mystery of a 20 year old murder. Now they fight to stay alive while being hunted one by one.

Regisseur en acteurs

 • Nathaniel Nose portait

  Nathaniel Nose

  Director

 • Jason Carter portait

  Jason Carter

  Professor Fredericks

 • Blair Wojcik portait

  Blair Wojcik

  Alicia

 • DJ Perry portait

  DJ Perry

  Jake 'The Snake' Strickland

 • Anthony Hornus portait

  Anthony Hornus

  Jerry

 • Monica Percich portait

  Monica Percich

  Sierra

Blood Ties

Veel gehoord over Blood Ties en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Blood Ties heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Blood Ties streamen

Wil je Blood Ties, de movie met Jason Carter, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Blood Ties zelfs gratis kijken.

Blood Ties downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Blood Ties ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Blood Ties er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Blood Ties torrent

Op zoek naar een torrent van Blood Ties? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Blood Ties te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Blood Ties trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Blood Ties. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.