Blooded
%
41

Blooded

Kijk Blooded

Moeite met waar je nou Blooded moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

IF YOU HUNT, YOU'RE FAIR GAME... In October 2005, five young people were kidnapped in the Highlands of Scotland by the militant Real Animal League. Stripped and abandoned in the wilderness, never for one moment did the friends know what was coming to them. What followed was a harrowing game of cat and mouse as their weekend retreat became a deadly case of live or die. Combining dramatic reconstruction, real footage from the Real Animal League's archives and compelling interviews with the survivors of the ordeal, BLOODED finally tells the true story behind one of the most extreme internet virals of modern times. A must see! In Cinemas 1st April, on DVD 4th April 2011. www.bloodedmovie.com http://en.wikipedia.org/wiki/Blooded_(film) Join us on Facebook http://on.fb.me/hhsl8M and Twitter @blooded2011

Blooded

Zin om Blooded lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De thriller movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Blooded te bekijken voor je op een rijtje.

Blooded downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Blooded downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Blooded. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Blooded er ook in SD heel goed uit.

Blooded streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Blooded net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Blooded hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Blooded helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Blooded torrent

Denk je dat je om Blooded te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Blooded trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Blooded de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.