Bloody Marie

Bloody Marie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bloody Marie

Moeite met waar je nou Bloody Marie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bloody Marie

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Bloody Marie draait?

Samenvatting

De ooit succesvolle striptekenares Marie Wankelmut woont op de Amsterdamse wallen. Drankzuchtig en als een ongeleid projectiel belandt ze tegenwoordig van het ene conflict in het andere. Een gruwelijk ontnuchterende gebeurtenis bij haar directe buren dwingt haar om in actie te komen en het roer om te gooien.

Regisseur en acteurs

 • Guido van Driel portrait

  Guido van Driel

  Director

 • Lennert Hillege portrait

  Lennert Hillege

  Director

 • Susanne Wolff portrait

  Susanne Wolff

  Actor

 • Mark Rietman portrait

  Mark Rietman

  Actor

 • Leny Breederveld portrait

  Leny Breederveld

  Actor

 • Jan Bijvoet portrait

  Jan Bijvoet

  Actor

 • Dragos Bucur portrait

  Dragos Bucur

  Actor

 • Teun Luijkx portrait

  Teun Luijkx

  Actor

 • Aart Staartjes portrait

  Aart Staartjes

  Actor

Trailers

Bloody Marie

Benieuwd naar Bloody Marie? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Bloody Marie draait.

Bloody Marie in de bioscoop

Bloody Marie draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Bloody Marie.

Bloody Marie streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Bloody Marie te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Bloody Marie een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Bloody Marie zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Bloody Marie torrent

Op zoek naar een torrent van Bloody Marie? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Bloody Marie zonder zorgen.

Bloody Marie downloaden

Als Bloody Marie binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Bloody Marie trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Bloody Marie de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.