Bloody Marie

Bloody Marie

Bekijk de trailer

Kijk Bloody Marie

Moeite met waar je nou Bloody Marie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De ooit succesvolle striptekenares Marie Wankelmut woont op de Amsterdamse wallen. Drankzuchtig en als een ongeleid projectiel belandt ze tegenwoordig van het ene conflict in het andere. Een gruwelijk ontnuchterende gebeurtenis bij haar directe buren dwingt haar om in actie te komen en het roer om te gooien.

Regisseur en acteurs

 • Guido van Driel portrait

  Guido van Driel

  Director

 • Lennert Hillege portrait

  Lennert Hillege

  Director

 • Susanne Wolff portrait

  Susanne Wolff

  Actor

 • Mark Rietman portrait

  Mark Rietman

  Actor

 • Leny Breederveld portrait

  Leny Breederveld

  Actor

 • Jan Bijvoet portrait

  Jan Bijvoet

  Actor

 • Dragos Bucur portrait

  Dragos Bucur

  Actor

 • Teun Luijkx portrait

  Teun Luijkx

  Actor

 • Aart Staartjes portrait

  Aart Staartjes

  Actor

Trailers

Bloody Marie

Wil je Bloody Marie kijken? De movie van Guido van Driel uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bloody Marie op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bloody Marie met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bloody Marie downloaden

Het downloaden van Bloody Marie is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bloody Marie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bloody Marie streamen

Het streamen van Bloody Marie heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bloody Marie online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bloody Marie kijkt. Ideaal!

Bloody Marie torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bloody Marie. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bloody Marie trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bloody Marie voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.