Petit Paysan
%
80

Petit Paysan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Petit Paysan

Moeite met waar je nou Petit Paysan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Petit Paysan

Samenvatting

Pierre, dertig jaar oud en pas afgestudeerd aan de landbouwschool, houdt melkkoeien. Zijn hele leven staat in het teken van zijn boerderij, zijn zus die veearts is en zijn ouders wiens boerderij hij heeft overgenomen. Wanneer in Frankrijk de eerste tekenen van de gekke koeienziekte opduiken, ontdekt Pierre dat één van zijn koeien besmet is. Hij kan zich er niet mee verzoenen dat hij zijn koeien hierdoor kwijt zal raken en gaat tot het uiterste om ze te redden.

Regisseur en acteurs

 • Hubert Charuel portrait

  Hubert Charuel

  Director

 • Swann Arlaud portait

  Swann Arlaud

  Actor

 • Sara Giraudeau portait

  Sara Giraudeau

  Actor

 • Bouli Lanners portait

  Bouli Lanners

  Actor

 • Isabelle Candelier portait

  Isabelle Candelier

  Actor

 • Valentin Lespinasse portrait

  Valentin Lespinasse

  Actor

 • Clément Bresson portrait

  Clément Bresson

  Actor

 • India Hair portait

  India Hair

  Actor

Trailers

Petit Paysan

Zin om Petit Paysan lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Petit Paysan te bekijken voor je op een rijtje.

Petit Paysan downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Petit Paysan downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Petit Paysan. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Petit Paysan er ook in SD heel goed uit.

Petit Paysan streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Petit Paysan net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Petit Paysan hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Petit Paysan helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Petit Paysan torrent

Denk je dat je om Petit Paysan te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Petit Paysan trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Petit Paysan de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.