Petit Paysan
%
80

Petit Paysan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Petit Paysan

Moeite met waar je nou Petit Paysan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Petit Paysan

Samenvatting

Een jonge boer heeft een bedrijf waar een koe door een besmettelijke ziekte getroffen is. Daarna wil de boer uit angst voor de ontruiming van zijn bedrijf alles verdonkeremanen. Op die manier raakt hij meer en meer geïsoleerd. Zijn eenzaamheid dreigt te ontsporen tot paranoia.

Regisseur en acteurs

 • Hubert Charuel portrait

  Hubert Charuel

  Director

 • Swann Arlaud portait

  Swann Arlaud

  Actor

 • Sara Giraudeau portait

  Sara Giraudeau

  Actor

 • Bouli Lanners portait

  Bouli Lanners

  Actor

 • Isabelle Candelier portait

  Isabelle Candelier

  Actor

 • Valentin Lespinasse portrait

  Valentin Lespinasse

  Actor

 • Clément Bresson portrait

  Clément Bresson

  Actor

 • India Hair portait

  India Hair

  Actor

Trailers

Petit Paysan

Op zoek naar Petit Paysan? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Petit Paysan streamen

Het streamen van movies als Petit Paysan heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Petit Paysan waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Petit Paysan dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Petit Paysan downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Petit Paysan te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Petit Paysan torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Petit Paysan trailer

Weet je nog niet zeker of Petit Paysan jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.