Blown Away
%
62

Blown Away

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Blown Away

Moeite met waar je nou Blown Away moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blown Away

Samenvatting

Jimmy Dove werkt als ontmijner bij de explosievendienst van Boston. Hij heeft de reputatie koelbloedig te zijn en geen risico's te schuwen. Omdat de laatste maanden het angstzweet hem uitbreekt telkens hij een bom moet ontmantelen, besluit hij les te gaan geven aan de rekruten. Hij komt op deze beslissing terug wanneer collega's Blanket, Rita en Cortez sterven tijdens de dienst. Jimmy begrijpt niet hoe de ervaren ontmijners konden falen en stelt een onderzoek in. Het resultaat is onthutsend. De bommen zijn gelegd door Ryan Gaerity, een briljante maar psychopathische bomexpert die uit een Noord-Ierse gevangenis is ontsnapt. In een ver verleden streden Jimmy en Ryan samen voor de onafhankelijkheid van Ierland. Aan hun vriendschap kwam brutaal een einde toen een van hun aanslagen mislukte en het leven kostte aan Ryans zus. Ryan Gaerity vindt dat Jimmy de Zaak verraden heeft en is vastbesloten om hem en zijn gezin uit de weg te ruimen. Jimmy is al even vastberaden om Gaerity te pakken te krijgen. Tussen beide mannen ontstaat een spel van kat en muis, waardoor de ganse stad in gevaar komt en de keuze tussen een blauwe en rode draad beslist over leven en dood.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Hopkins portait

  Stephen Hopkins

  Director

 • Jeff Bridges portait

  Jeff Bridges

  James "Jimmy" Dove

 • Tommy Lee Jones portait

  Tommy Lee Jones

  Ryan Gaerity

 • Suzy Amis portait

  Suzy Amis

  Kate Dove

 • Lloyd Bridges portait

  Lloyd Bridges

  Max O'Bannon

 • Forest Whitaker portait

  Forest Whitaker

  Anthony Franklin

 • Stephi Lineburg portait

  Stephi Lineburg

  Lizzy

 • John Finn portait

  John Finn

  Capt. Fred Roarke

 • Caitlin Clarke portait

  Caitlin Clarke

  Rita

 • Christofer de Oni portrait

  Christofer de Oni

  Cortez

 • Loyd Catlett portait

  Loyd Catlett

  Bama

 • Reuben Santiago-Hudson portrait

  Reuben Santiago-Hudson

  Blanket

 • Lucinda Weist portrait

  Lucinda Weist

  Nancy

 • Brendan Burns portrait

  Brendan Burns

  Kevin

 • Tricia Heine portrait

  Tricia Heine

  Connie

 • Josh McLaglen portrait

  Josh McLaglen

  Prison Guard

Trailers

Blown Away

Zin om Blown Away lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Blown Away te bekijken voor je op een rijtje.

Blown Away downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Blown Away downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Blown Away. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Blown Away er ook in SD heel goed uit.

Blown Away streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Blown Away net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Blown Away hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Blown Away helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Blown Away torrent

Denk je dat je om Blown Away te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Blown Away trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Blown Away de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.