Blue Car
%
67

Blue Car

Nu kijken

Kijk Blue Car

Moeite met waar je nou Blue Car moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blue Car

Samenvatting

Megan Denning woont samen met haar moeder Diane en haar kleine zusje Lily. De meisjes zien hun vader nauwelijks sinds de scheiding van hun ouders en de onderlinge familiebanden thuis verlopen stroef. Gelukkig vindt Meg een uitlaatklep in het schrijven van gedichten. Hierbij krijgt ze veel steun en appreciatie van haar leraar Engels, Mr. Auster. Hij spoort haar aan om deel te nemen aan een poëziewedstrijd en stelt voor om haar daarbij te begeleiden. Nu Meg iemand gevonden heeft die haar de aandacht geeft die ze thuis mist, brengt ze steeds meer tijd met hem door. Maar wat begon als een gewone vriendschapsrelatie tussen leraar en student, wordt al snel complexer. Meg ontdekt dat Mr. Auster er geheimen op nahoudt ...

Regisseur en acteurs

 • Karen Moncrieff portait

  Karen Moncrieff

  Director

 • Margaret Colin portait

  Margaret Colin

  Diane

 • Agnes Bruckner portait

  Agnes Bruckner

  Megan Denning (Meg)

 • David Strathairn portait

  David Strathairn

  Auster

 • Frances Fisher portait

  Frances Fisher

  Delia

 • A.J. Buckley portait

  A.J. Buckley

  Pat

 • Regan Arnold portrait

  Regan Arnold

  Lily

 • Sarah Buehler portait

  Sarah Buehler

  Georgia

 • Dustin Sterling portrait

  Dustin Sterling

  Rob

 • Michael Joseph Thomas Ward portrait

  Michael Joseph Thomas Ward

  Dad

 • Wayne Armstrong portrait

  Wayne Armstrong

  Don

 • Aftab Pureval portrait

  Aftab Pureval

  Boy in Class

 • Wendy Lardin portrait

  Wendy Lardin

  Georgia's Mom

 • Jenn O'nofrio portrait

  Jenn O'nofrio

  Blonde Girl

 • Greg Miller portrait

  Greg Miller

  Priest

 • Michael Raysses portrait

  Michael Raysses

  Mr. Kastran

Blue Car

Benieuwd naar Blue Car? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Blue Car draait.

Blue Car in de bioscoop

Blue Car draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Blue Car.

Blue Car streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Blue Car te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Blue Car een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Blue Car zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Blue Car torrent

Op zoek naar een torrent van Blue Car? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Blue Car zonder zorgen.

Blue Car downloaden

Als Blue Car binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Blue Car trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Blue Car de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.