Blue Collar
%
76

Blue Collar

Bekijk de trailer

Kijk Blue Collar

Moeite met waar je nou Blue Collar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Als Jerry, Smokey en Zeke (Richard Pryor in een zeldzame, briljante rol) merken dat rekeningen zich opstapelen en de druk toeneemt, besluiten ze hun vakbond te beroven.

Regisseur en acteurs

 • Paul Schrader portrait

  Paul Schrader

  director

 • Cliff De Young portrait

  Cliff De Young

  actor

 • Lane Smith portrait

  Lane Smith

  actor

 • Lucy Saroyan portrait

  Lucy Saroyan

  actor

 • George Memmoli portrait

  George Memmoli

  actor

 • Harry Bellaver portrait

  Harry Bellaver

  actor

 • Ed Begley portrait

  Ed Begley

  actor

 • Yaphet Kotto portrait

  Yaphet Kotto

  actor

 • Harvey Keitel portrait

  Harvey Keitel

  actor

 • Richard Pryor portrait

  Richard Pryor

  actor

Trailers

Blue Collar

Wil je Blue Collar kijken? De movie vanuit 1978 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Blue Collar op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Blue Collar met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Blue Collar downloaden

Het downloaden van Blue Collar is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Blue Collar ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Blue Collar streamen

Het streamen van Blue Collar heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Blue Collar online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Blue Collar kijkt. Ideaal!

Blue Collar torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Blue Collar. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Blue Collar trailer

Bekijk eerst even de trailer van Blue Collar voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.