Blue Skies Again
%
56

Blue Skies Again

Bekijk de trailer

Kijk Blue Skies Again

Moeite met waar je nou Blue Skies Again moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A hard-hitting, fast, sure-handed baseball player tries to break into the sport by applying for a spot on a minor-league team. The only problem is that the player is female, which engenders resistance and resentment among many players and officials.

Regisseur en acteurs

 • Richard Michaels portait

  Richard Michaels

  Director

 • Harry Hamlin portait

  Harry Hamlin

  Sandy

 • Mimi Rogers portait

  Mimi Rogers

  Liz

 • Kenneth McMillan portait

  Kenneth McMillan

  Dirk

 • Robyn Barto portait

  Robyn Barto

  Paula Fradkin

 • Dana Elcar portait

  Dana Elcar

  Lou

Trailers

Blue Skies Again

Benieuwd naar Blue Skies Again? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Blue Skies Again kunt bekijken.

Blue Skies Again streamen

Wil je Blue Skies Again streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Blue Skies Again gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Blue Skies Again downloaden

movies als Blue Skies Again kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Blue Skies Again. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Blue Skies Again. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Blue Skies Again torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Blue Skies Again te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Blue Skies Again trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Blue Skies Again je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!