Blue Sky

Blue Sky

Kijk Blue Sky

Moeite met waar je nou Blue Sky moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1920, a combat flight training school named "Willows" is founded in California. People who want to fight for Korea’s independence from Japan gather at the school. Their mission is to bomb the palace of the Japanese emperor. The pilots’ ardent desire for Korea’s independence grows, but as they prepare for their mission, a spy in the school ruins their plans. However, KIM Ja-jung and the other pilots manage to get on board for what will most likely be their last flight.

Regisseur en acteurs

  • Lee In-Soo portrait

    Lee In-Soo

    Director

Blue Sky

Blue Sky streamen

Blue Sky streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Blue Sky downloaden

Zin om Blue Sky te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Blue Sky te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Blue Sky torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Blue Sky makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Blue Sky trailer

Wil je er zeker van zijn dat Blue Sky jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.