Blunt Force Trauma
%
46

Blunt Force Trauma

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Blunt Force Trauma

Moeite met waar je nou Blunt Force Trauma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Blunt Force Trauma

Samenvatting

In Zuid-Amerikaanse hanengevechtringen, treinemplacementen, kelders en schuren strijden hedendaagse krijgers met een kogelvrijvest aan in vuurgevechten met elkaar om rijkdom en respect te krijgen. Het staat bekend als "The Game" en Zorringer (Mickey Rourke) is de ongenaakbare kampioen. John (Ryan Kwanten) wil het ultieme duel met Zorringer aangaan, terwijl Colt (Freida Pinto) op zoek is naar wraak voor de dood van haar broer.

Regisseur en acteurs

 • Ken Sanzel portrait

  Ken Sanzel

  Director

 • Mickey Rourke portait

  Mickey Rourke

  Zorringer

 • Freida Pinto portait

  Freida Pinto

  Colt

 • Ryan Kwanten portait

  Ryan Kwanten

  John

 • Maruia Shelton portrait

  Maruia Shelton

  Wesley

 • Carolina Gómez portait

  Carolina Gómez

  Reggie

 • Rubén Zamora portrait

  Rubén Zamora

  Silva

 • Steven Galarce portait

  Steven Galarce

  Arch

 • David Villada portrait

  David Villada

  Mob (voice)

 • Jason Gibson portrait

  Jason Gibson

  Huey

 • Tatiana Ronderos portrait

  Tatiana Ronderos

  Sandra

 • Daniel Abril portrait

  Daniel Abril

  Rodrigo

 • Jon Mack portait

  Jon Mack

  Reggie

Trailers

Blunt Force Trauma

Benieuwd naar Blunt Force Trauma? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Blunt Force Trauma draait.

Blunt Force Trauma in de bioscoop

Blunt Force Trauma draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Blunt Force Trauma.

Blunt Force Trauma streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Blunt Force Trauma te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Blunt Force Trauma een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Blunt Force Trauma zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Blunt Force Trauma torrent

Op zoek naar een torrent van Blunt Force Trauma? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Blunt Force Trauma zonder zorgen.

Blunt Force Trauma downloaden

Als Blunt Force Trauma binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Blunt Force Trauma trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Blunt Force Trauma de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.