Bob Roberts
%
70

Bob Roberts

Kijk Bob Roberts

Moeite met waar je nou Bob Roberts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mock documentary about an upstart candidate for the U.S. Senate written and directed by actor Tim Robbins. Bob Roberts is a folksinger with a difference: He offers tunes that protest welfare chiselers, liberal whining, and the like. As the filmmakers follow his campaign, Robbins gives needle-sharp insight into the way candidates manipulate the media.

Bob Roberts

Bob Roberts streamen

Bob Roberts streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bob Roberts downloaden

Zin om Bob Roberts te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bob Roberts te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bob Roberts torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bob Roberts makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bob Roberts trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bob Roberts jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.