Bob de Bouwer: Mega Machines

Bob de Bouwer: Mega Machines

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bob de Bouwer: Mega Machines

Moeite met waar je nou Bob de Bouwer: Mega Machines moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bob de Bouwer: Mega Machines

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is... en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Regisseur en acteurs

  • Stuart Evans portrait

    Stuart Evans

    Director

  • Colleen Morton portrait

    Colleen Morton

    Director

Trailers

Bob de Bouwer: Mega Machines

Bob de Bouwer: Mega Machines streamen

Bob de Bouwer: Mega Machines streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bob de Bouwer: Mega Machines downloaden

Zin om Bob de Bouwer: Mega Machines te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bob de Bouwer: Mega Machines te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bob de Bouwer: Mega Machines torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bob de Bouwer: Mega Machines makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bob de Bouwer: Mega Machines trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bob de Bouwer: Mega Machines jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.