Bobby
%
58

Bobby

Kijk Bobby

Moeite met waar je nou Bobby moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

24-year-old Bobby tries to save a peer, a young man's life. The dying tells Bobby that he was adopted as a child and has never seen his biological mother. Bobby seeks out the man's mother, Gudrun, and pretends to be her son. First she refuses Bobby, but admits her responsibility and invites Bobby to be a part of her family.

Bobby

Wil je Bobby kijken? De movie vanuit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bobby op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bobby met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bobby downloaden

Het downloaden van Bobby is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bobby ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bobby streamen

Het streamen van Bobby heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bobby online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bobby kijkt. Ideaal!

Bobby torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bobby. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bobby trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bobby voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.