Bobby Fischer Against the World
%
74

Bobby Fischer Against the World

Bekijk de trailer

Kijk Bobby Fischer Against the World

Moeite met waar je nou Bobby Fischer Against the World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The first documentary feature to explore the tragic and bizarre life of the late chess master Bobby Fischer.

Regisseur en acteurs

 • Liz Garbus portait

  Liz Garbus

  Director

 • Bobby Fischer portait

  Bobby Fischer

  Himself (archive footage)

 • Henry Kissinger portait

  Henry Kissinger

  Himself

Trailers

Bobby Fischer Against the World

Bobby Fischer Against the World streamen

Bobby Fischer Against the World streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bobby Fischer Against the World downloaden

Zin om Bobby Fischer Against the World te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bobby Fischer Against the World te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bobby Fischer Against the World torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bobby Fischer Against the World makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bobby Fischer Against the World trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bobby Fischer Against the World jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.