Bob's Birthday
%
71

Bob's Birthday

Kijk Bob's Birthday

Moeite met waar je nou Bob's Birthday moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Margaret Fish is planning a surprise party for her dentist husband, Bob. Meanwhile, at the office, Bob his having a mid-life crisis while insects munch on what's left of his plants. When Bob returns home, Margaret has a terrible time getting him into the room where everyone's hidden until he's halfway through changing clothes and talking about how horrid all their nebbishy friends are (the same friends hidden all over the room).

Bob's Birthday

Wil je Bob's Birthday kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1994 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bob's Birthday streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bob's Birthday niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bob's Birthday zelfs gratis bekijken.

Bob's Birthday downloaden

Wil je Bob's Birthday ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bob's Birthday overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bob's Birthday torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bob's Birthday is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bob's Birthday trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bob's Birthday de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.