Bodily Harm
%
51

Bodily Harm

Kijk Bodily Harm

Moeite met waar je nou Bodily Harm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Homicide cop Rita Cates takes a murder case where the victim is a Las Vegas stripper. The investigation immediately takes a perverse turn when she discovers the prime suspect: a psychotic ex-cop with whom she once had a torrid affair. That initial affair drove Cates' husband to suicide, but it doesn't stop her from picking up where she left off. In the heat of passion, she jeopardizes the case, her career and her life.

Bodily Harm

Veel gehoord over Bodily Harm en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bodily Harm heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bodily Harm streamen

Wil je Bodily Harm, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bodily Harm zelfs gratis kijken.

Bodily Harm downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bodily Harm ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bodily Harm er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bodily Harm torrent

Op zoek naar een torrent van Bodily Harm? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bodily Harm te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bodily Harm trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bodily Harm. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.