Bodkin Ras
%
69

Bodkin Ras

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bodkin Ras

Moeite met waar je nou Bodkin Ras moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bodkin Ras

Samenvatting

Bodkin Ras vertelt het verhaal van een jonge, voortvluchtige crimineel op zoek naar een nieuwe start. Die vindt hij in het pittoreske stadje Forres, verscholen in de Highlands van Schotland. Terwijl Bodkin zich juist gedeisd wil houden, valt een vreemdeling hier meteen op. In eerste instantie is hij een totale buitenstaander, maar de bewoners van Forres lijken hem langzaam te accepteren en zelfs te omarmen. Helaas ligt zijn verleden op de loer. In deze mengeling van fictie en documentaire is Sohrab Bayat, die de titelrol speelt, de enige acteur. Alle andere karakters zijn echt en spelen zichzelf. De emotionele, roerende verhalen van de lokale cast worden in Bodkin Ras haast achteloos verwerkt in het plot. Hun traumatische verleden werpt een donkere schaduw over hun bestaan. Ze wachten op verandering die maar niet komt. Totdat Bodkin zijn intrede doet. Maar zal hij ook aan zijn eigen demonen weten te ontsnappen?

Regisseur en acteurs

  • Kaweh Modiri portrait

    Kaweh Modiri

    Director

Trailers

Bodkin Ras

Benieuwd naar Bodkin Ras? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Bodkin Ras draait.

Bodkin Ras in de bioscoop

Bodkin Ras draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Bodkin Ras.

Bodkin Ras streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Bodkin Ras te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Bodkin Ras een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Bodkin Ras zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Bodkin Ras torrent

Op zoek naar een torrent van Bodkin Ras? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Bodkin Ras zonder zorgen.

Bodkin Ras downloaden

Als Bodkin Ras binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Bodkin Ras trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Bodkin Ras de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.