Bodkin Ras
%
69

Bodkin Ras

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bodkin Ras

Moeite met waar je nou Bodkin Ras moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bodkin Ras

Samenvatting

Bodkin Ras vertelt het verhaal van een jonge, voortvluchtige crimineel op zoek naar een nieuwe start. Die vindt hij in het pittoreske stadje Forres, verscholen in de Highlands van Schotland. Terwijl Bodkin zich juist gedeisd wil houden, valt een vreemdeling hier meteen op. In eerste instantie is hij een totale buitenstaander, maar de bewoners van Forres lijken hem langzaam te accepteren en zelfs te omarmen. Helaas ligt zijn verleden op de loer.

Regisseur en acteurs

  • Kaweh Modiri portrait

    Kaweh Modiri

    Director

Trailers

Bodkin Ras

Wil je Bodkin Ras kijken? De movie van Kaweh Modiri uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bodkin Ras op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bodkin Ras met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bodkin Ras downloaden

Het downloaden van Bodkin Ras is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bodkin Ras ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bodkin Ras streamen

Het streamen van Bodkin Ras heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bodkin Ras online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bodkin Ras kijkt. Ideaal!

Bodkin Ras torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bodkin Ras. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bodkin Ras trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bodkin Ras voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.