Bodkin Ras
%
69

Bodkin Ras

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bodkin Ras

Moeite met waar je nou Bodkin Ras moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bodkin Ras

Samenvatting

Bodkin Ras vertelt het verhaal van een jonge, voortvluchtige crimineel op zoek naar een nieuwe start. Die vindt hij in het pittoreske stadje Forres, verscholen in de Highlands van Schotland. Terwijl Bodkin zich juist gedeisd wil houden, valt een vreemdeling hier meteen op. In eerste instantie is hij een totale buitenstaander, maar de bewoners van Forres lijken hem langzaam te accepteren en zelfs te omarmen. Helaas ligt zijn verleden op de loer. In deze mengeling van fictie en documentaire is Sohrab Bayat, die de titelrol speelt, de enige acteur. Alle andere karakters zijn echt en spelen zichzelf. De emotionele, roerende verhalen van de lokale cast worden in Bodkin Ras haast achteloos verwerkt in het plot. Hun traumatische verleden werpt een donkere schaduw over hun bestaan. Ze wachten op verandering die maar niet komt. Totdat Bodkin zijn intrede doet. Maar zal hij ook aan zijn eigen demonen weten te ontsnappen?

Regisseur en acteurs

  • Kaweh Modiri portrait

    Kaweh Modiri

    Director

Trailers

Bodkin Ras

Veel gehoord over Bodkin Ras en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bodkin Ras heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bodkin Ras streamen

Wil je Bodkin Ras, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bodkin Ras zelfs gratis kijken.

Bodkin Ras downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bodkin Ras ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bodkin Ras er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bodkin Ras torrent

Op zoek naar een torrent van Bodkin Ras? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bodkin Ras te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bodkin Ras trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bodkin Ras. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.