Body
%
65

Body

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Body

Moeite met waar je nou Body moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Body

Samenvatting

Een patholoog-anatoom, zijn anorectische dochter en een vrouwelijke psychiater die haar seksualiteit ontkent: de hoofdpersonen in Body blijken op heel verschillende manieren in de ban te zijn van het lichaam. Regisseur Malgorzata Szumowska baarde in 2012 opzien met het spannende drama Elles met Juliette Binoche in de hoofdrol , nu heeft ze een metaforisch, zwart-komisch portret van Polen gemaakt dat in Berlijn beloond werd met de Zilveren Beer voor beste regie.

Regisseur en acteurs

 • Małgorzata Szumowska portait

  Małgorzata Szumowska

  Director

 • Janusz Gajos portait

  Janusz Gajos

  Prokurator Janusz Koprowicz

 • Maja Ostaszewska portait

  Maja Ostaszewska

  Terapeutka Anna

 • Justyna Suwala portrait

  Justyna Suwala

  Olga Koprowicz

 • Ewa Dalkowska portrait

  Ewa Dalkowska

  Przyjaciółka prokuratora

 • Roman Gancarczyk portrait

  Roman Gancarczyk

  Kierownik cmentarza

 • Malgorzata Hajewska portrait

  Malgorzata Hajewska

  Matka, która straciła syna

 • Ewa Kolasińska portrait

  Ewa Kolasińska

  Pielęgniarka

 • Władysław Kowalski portait

  Władysław Kowalski

  Sąsiad Władysław

 • Adam Woronowicz portait

  Adam Woronowicz

  Ordynator Zieliński

 • Tomasz Ziętek portait

  Tomasz Ziętek

  Aplikant

Trailers

Body

Wil je Body kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Body streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Body niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Body zelfs gratis bekijken.

Body downloaden

Wil je Body ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Body overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Body torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Body is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Body trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Body de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.