Body
%
65

Body

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Body

Moeite met waar je nou Body moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Body

Samenvatting

Een patholoog-anatoom, zijn anorectische dochter en een vrouwelijke psychiater die haar seksualiteit ontkent: de hoofdpersonen in Body blijken op heel verschillende manieren in de ban te zijn van het lichaam. Regisseur Malgorzata Szumowska baarde in 2012 opzien met het spannende drama Elles met Juliette Binoche in de hoofdrol , nu heeft ze een metaforisch, zwart-komisch portret van Polen gemaakt dat in Berlijn beloond werd met de Zilveren Beer voor beste regie.

Regisseur en acteurs

 • Małgorzata Szumowska portait

  Małgorzata Szumowska

  Director

 • Janusz Gajos portait

  Janusz Gajos

  Prokurator Janusz Koprowicz

 • Maja Ostaszewska portait

  Maja Ostaszewska

  Terapeutka Anna

 • Justyna Suwala portrait

  Justyna Suwala

  Olga Koprowicz

 • Ewa Dalkowska portrait

  Ewa Dalkowska

  Przyjaciółka prokuratora

 • Roman Gancarczyk portrait

  Roman Gancarczyk

  Kierownik cmentarza

 • Malgorzata Hajewska portrait

  Malgorzata Hajewska

  Matka, która straciła syna

 • Ewa Kolasińska portrait

  Ewa Kolasińska

  Pielęgniarka

 • Władysław Kowalski portait

  Władysław Kowalski

  Sąsiad Władysław

 • Adam Woronowicz portait

  Adam Woronowicz

  Ordynator Zieliński

 • Tomasz Ziętek portait

  Tomasz Ziętek

  Aplikant

Trailers

Body

Zin om Body lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Body te bekijken voor je op een rijtje.

Body downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Body downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Body. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Body er ook in SD heel goed uit.

Body streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Body net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Body hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Body helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Body torrent

Denk je dat je om Body te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Body trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Body de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.