Body Electric
%
70

Body Electric

Bekijk de trailer

Kijk Body Electric

Moeite met waar je nou Body Electric moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Elias werkt in São Paulo als assistent ontwerper in een kledingfabriek. Hij vindt zijn vertier in vluchtige seks en vriendschap met zijn eveneens hardwerkende collega's. Wanneer een nieuwe collega het team komt versterken, raakt Elias in de ban van deze Fernando. Hij betrekt zijn collega's en daarmee ook Fernando bij zijn nachtelijke uitjes om hem beter te leren kennen....

Regisseur en acteurs

 • Marcelo Caetano portrait

  Marcelo Caetano

  Director

 • Lucas Andrade portrait

  Lucas Andrade

  Actor

 • Welket Bungué portait

  Welket Bungué

  Actor

 • Ana Flavia Cavalcanti portrait

  Ana Flavia Cavalcanti

  Actor

 • Nash Laila portrait

  Nash Laila

  Actor

Trailers

Body Electric

Wil je Body Electric kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Body Electric streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Body Electric niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Body Electric zelfs gratis bekijken.

Body Electric downloaden

Wil je Body Electric ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Body Electric overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Body Electric torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Body Electric is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Body Electric trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Body Electric de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.