Body Electric
%
70

Body Electric

Bekijk de trailer

Kijk Body Electric

Moeite met waar je nou Body Electric moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Elias werkt in São Paulo als assistent ontwerper in een kledingfabriek. Hij vindt zijn vertier in vluchtige seks en vriendschap met zijn eveneens hardwerkende collega's. Wanneer een nieuwe collega het team komt versterken, raakt Elias in de ban van deze Fernando. Hij betrekt zijn collega's en daarmee ook Fernando bij zijn nachtelijke uitjes om hem beter te leren kennen....

Regisseur en acteurs

 • Marcelo Caetano portrait

  Marcelo Caetano

  Director

 • Lucas Andrade portrait

  Lucas Andrade

  Actor

 • Welket Bungué portait

  Welket Bungué

  Actor

 • Ana Flavia Cavalcanti portrait

  Ana Flavia Cavalcanti

  Actor

 • Nash Laila portrait

  Nash Laila

  Actor

Trailers

Body Electric

Op zoek naar Body Electric? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Body Electric streamen

Het streamen van movies als Body Electric heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Body Electric waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Body Electric dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Body Electric downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Body Electric te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Body Electric torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Body Electric trailer

Weet je nog niet zeker of Body Electric jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.