Body Heat
%
74

Body Heat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Body Heat

Moeite met waar je nou Body Heat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Body Heat

Samenvatting

A small-time attorney becomes entranced with a beautiful, young woman married to a rich and powerful man. He finds himself trapped in a dangerous web which binds and turns him into the pawn of a calculating and manipulative woman. MPAA Rating: R (c) 1981 Warner Bros. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • Lawrence Kasdan portait

  Lawrence Kasdan

  Director

 • William Hurt portait

  William Hurt

  Ned Racine

 • Kathleen Turner portait

  Kathleen Turner

  Matty Walker

 • Richard Crenna portait

  Richard Crenna

  Edmund Walker

 • Ted Danson portait

  Ted Danson

  Peter Lowenstein

 • J. A. Preston portait

  J. A. Preston

  Oscar Grace

 • Mickey Rourke portait

  Mickey Rourke

  Teddy Lewis

 • Kim Zimmer portait

  Kim Zimmer

  Mary Ann

 • Thom Sharp portait

  Thom Sharp

  Michael Glenn

Trailers

Body Heat

Zin om Body Heat lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Body Heat te bekijken voor je op een rijtje.

Body Heat downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Body Heat downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Body Heat. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Body Heat er ook in SD heel goed uit.

Body Heat streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Body Heat net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Body Heat hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Body Heat helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Body Heat torrent

Denk je dat je om Body Heat te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Body Heat trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Body Heat de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.