Body Heat
%
74

Body Heat

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Body Heat

Moeite met waar je nou Body Heat moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Body Heat

Samenvatting

Erotische thriller. Na een gepassioneerde ontmoeting tussen een jonge ietwat klungelige advocaat en een vrouw van een duistere zakenman, besluiten de minnaars de echtgenoot om te brengen. Maar durven ze het plan wel uit te voeren? De regisseur Lawrence Kasdan brengt met dit regiedebuut een hommage aan de klassieke film noir Double Indemnity.

Regisseur en acteurs

 • Lawrence Kasdan portait

  Lawrence Kasdan

  Director

 • William Hurt portait

  William Hurt

  Ned Racine

 • Kathleen Turner portait

  Kathleen Turner

  Matty Walker

 • Richard Crenna portait

  Richard Crenna

  Edmund Walker

 • Ted Danson portait

  Ted Danson

  Peter Lowenstein

 • J. A. Preston portait

  J. A. Preston

  Oscar Grace

 • Mickey Rourke portait

  Mickey Rourke

  Teddy Lewis

 • Kim Zimmer portait

  Kim Zimmer

  Mary Ann

 • Thom Sharp portait

  Thom Sharp

  Michael Glenn

Trailers

Body Heat

Benieuwd naar Body Heat? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Body Heat kunt bekijken.

Body Heat streamen

Wil je Body Heat streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Body Heat gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Body Heat downloaden

movies als Body Heat kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Body Heat. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Body Heat. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Body Heat torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Body Heat te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Body Heat trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Body Heat je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!