Body Slam
%
53

Body Slam

Kijk Body Slam

Moeite met waar je nou Body Slam moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

M. Harry Smilac is a down-on-his-luck music manager who is having a hard time attracting talent and booking gigs for his band, Kicks (The most recent of the gigs is a Dairy Queen opening!!). When making arrangements for a campaign fund-raiser, he mistakes Rick Roberts, a professional wrestler, for a musician and hires him. At that moment he becomes a wrestling manager and starts to book matches for him and his teammate Tonga Tom. The team is a success, and Harry decides to take his wrestlers and his band on a "Rock n' Wrestling" tour. The tour is a success, and Harry feels what it is like to be a winner again.

Body Slam

Wil je Body Slam kijken? De movie vanuit 1987 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Body Slam op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Body Slam met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Body Slam downloaden

Het downloaden van Body Slam is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Body Slam ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Body Slam streamen

Het streamen van Body Slam heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Body Slam online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Body Slam kijkt. Ideaal!

Body Slam torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Body Slam. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Body Slam trailer

Bekijk eerst even de trailer van Body Slam voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.