Bodybuilder
%
62

Bodybuilder

Nu kijken

Kijk Bodybuilder

Moeite met waar je nou Bodybuilder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bodybuilder

Samenvatting

On the run from a gang, a young hustler reluctantly seeks refuge with his estranged father, who's obsessively preparing for a bodybuilding tournament.

Regisseur en acteurs

 • Roschdy Zem portait

  Roschdy Zem

  Director

 • François Yolin Gauvin portait

  François Yolin Gauvin

  Vincent Morel

 • Nicolas Duvauchelle portait

  Nicolas Duvauchelle

  Fred Morel

 • Vincent Rottiers portait

  Vincent Rottiers

  Antoine Morel

 • Roschdy Zem portait

  Roschdy Zem

  Vadim

 • Caroline Gaume portait

  Caroline Gaume

  Caroline

 • Adel Bencherif portait

  Adel Bencherif

  Luigi

 • Dominique Reymond portait

  Dominique Reymond

  Muriel

 • Marina Foïs portait

  Marina Foïs

  Léa

 • Xavier Beauvois portait

  Xavier Beauvois

  Le comptable

Bodybuilder

Op zoek naar Bodybuilder? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Bodybuilder streamen

Het streamen van movies als Bodybuilder heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Bodybuilder waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Bodybuilder dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Bodybuilder downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Bodybuilder te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Bodybuilder torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Bodybuilder trailer

Weet je nog niet zeker of Bodybuilder jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.