Bodybuilder
%
62

Bodybuilder

Nu kijken

Kijk Bodybuilder

Moeite met waar je nou Bodybuilder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bodybuilder

Samenvatting

On the run from a gang, a young hustler reluctantly seeks refuge with his estranged father, who's obsessively preparing for a bodybuilding tournament.

Regisseur en acteurs

 • Roschdy Zem portait

  Roschdy Zem

  Director

 • François Yolin Gauvin portait

  François Yolin Gauvin

  Vincent Morel

 • Nicolas Duvauchelle portait

  Nicolas Duvauchelle

  Fred Morel

 • Vincent Rottiers portait

  Vincent Rottiers

  Antoine Morel

 • Roschdy Zem portait

  Roschdy Zem

  Vadim

 • Caroline Gaume portait

  Caroline Gaume

  Caroline

 • Adel Bencherif portait

  Adel Bencherif

  Luigi

 • Dominique Reymond portait

  Dominique Reymond

  Muriel

 • Marina Foïs portait

  Marina Foïs

  Léa

 • Xavier Beauvois portait

  Xavier Beauvois

  Le comptable

Bodybuilder

Wil je Bodybuilder kijken? De movie van Roschdy Zem uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bodybuilder op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bodybuilder met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bodybuilder downloaden

Het downloaden van Bodybuilder is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bodybuilder ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bodybuilder streamen

Het streamen van Bodybuilder heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bodybuilder online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bodybuilder kijkt. Ideaal!

Bodybuilder torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bodybuilder. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bodybuilder trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bodybuilder voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.