Boerenpsalm

Boerenpsalm

Nu kijken

Kijk Boerenpsalm

Moeite met waar je nou Boerenpsalm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Boerenpsalm

Samenvatting

Als zijn vader sterft, is Wortel de enige nazaat die de boerenstiel verderzet. Wortel is met het land verbonden. Uit dat land komt Fien, zijn eerste vrouw. Hun eerste kind komt ter wereld tijdens een overstroming en het tweede wordt geboren terwijl het eerste begraven wordt. Vallen is gemakkelijk , maar terug opstaan is wat anders. Dat zal Wortel voortdurend ondervinden ook wanneer hij een avontuur heeft met de jonge meid van een buur. Maar het leven gaat verder, het gezin wordt groter en behalve een blind dochterje is het een dagelijks bestaan met hoogten en laagten. Tot de oudste zoon Fons aan het vrijen gaat met Frisine, een wilde vreemde jonge vrouw

Regisseur en acteurs

 • Roland Verhavert portrait

  Roland Verhavert

  Director

 • Bert André portrait

  Bert André

  Actor

 • Jef Burm portrait

  Jef Burm

  Actor

 • Ludo Busschots portrait

  Ludo Busschots

  Actor

 • Sabine De Volder portrait

  Sabine De Volder

  Actor

 • Rudi Delhem portrait

  Rudi Delhem

  Actor

Boerenpsalm

Veel gehoord over Boerenpsalm en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Boerenpsalm heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Boerenpsalm streamen

Wil je Boerenpsalm, de movie met Bert André, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Boerenpsalm zelfs gratis kijken.

Boerenpsalm downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Boerenpsalm ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Boerenpsalm er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Boerenpsalm torrent

Op zoek naar een torrent van Boerenpsalm? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Boerenpsalm te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Boerenpsalm trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Boerenpsalm. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.