Boerenpsalm

Boerenpsalm

Nu kijken

Kijk Boerenpsalm

Moeite met waar je nou Boerenpsalm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Boerenpsalm

Samenvatting

Als zijn vader sterft, is Wortel de enige nazaat die de boerenstiel verderzet. Wortel is met het land verbonden. Uit dat land komt Fien, zijn eerste vrouw. Hun eerste kind komt ter wereld tijdens een overstroming en het tweede wordt geboren terwijl het eerste begraven wordt. Vallen is gemakkelijk , maar terug opstaan is wat anders. Dat zal Wortel voortdurend ondervinden ook wanneer hij een avontuur heeft met de jonge meid van een buur. Maar het leven gaat verder, het gezin wordt groter en behalve een blind dochterje is het een dagelijks bestaan met hoogten en laagten. Tot de oudste zoon Fons aan het vrijen gaat met Frisine, een wilde vreemde jonge vrouw

Regisseur en acteurs

 • Roland Verhavert portrait

  Roland Verhavert

  Director

 • Bert André portrait

  Bert André

  Actor

 • Jef Burm portrait

  Jef Burm

  Actor

 • Ludo Busschots portrait

  Ludo Busschots

  Actor

 • Sabine De Volder portrait

  Sabine De Volder

  Actor

 • Rudi Delhem portrait

  Rudi Delhem

  Actor

Boerenpsalm

Op zoek naar Boerenpsalm? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Boerenpsalm streamen

Het streamen van movies als Boerenpsalm heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Boerenpsalm waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Boerenpsalm dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Boerenpsalm downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Boerenpsalm te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Boerenpsalm torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Boerenpsalm trailer

Weet je nog niet zeker of Boerenpsalm jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.