Bohemian Rhapsody
%
100

Bohemian Rhapsody

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bohemian Rhapsody

Moeite met waar je nou Bohemian Rhapsody moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bohemian Rhapsody

Bekijk nog 43 bronnen

Weten in welke bioscopen Bohemian Rhapsody draait?

Samenvatting

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury's uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Singer portait

  Bryan Singer

  Director

 • Rami Malek portait

  Rami Malek

  Freddie Mercury

 • Johnny Flynn portait

  Johnny Flynn

  Roger Taylor

Trailers

Bohemian Rhapsody

Benieuwd naar Bohemian Rhapsody? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Bohemian Rhapsody draait.

Bohemian Rhapsody in de bioscoop

Bohemian Rhapsody draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Bohemian Rhapsody.

Bohemian Rhapsody streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Bohemian Rhapsody te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Bohemian Rhapsody een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Bohemian Rhapsody zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Bohemian Rhapsody torrent

Op zoek naar een torrent van Bohemian Rhapsody? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Bohemian Rhapsody zonder zorgen.

Bohemian Rhapsody downloaden

Als Bohemian Rhapsody binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Bohemian Rhapsody trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Bohemian Rhapsody de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.