Boiling Point - Die Bombe tickt
%
49

Boiling Point - Die Bombe tickt

Nu kijken

Kijk Boiling Point - Die Bombe tickt

Moeite met waar je nou Boiling Point - Die Bombe tickt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Boiling Point - Die Bombe tickt

Samenvatting

Wanneer de beste vriend en partner van politiedetective Jimmy Mercer vermoord wordt bij een undercoveroperatie, zweert die wraak te nemen op de daders. Van zijn overste krijgt Mercer zeven dagen de tijd om de zaak uit te pluizen. Maar al snel wordt duidelijk dat hij zijn boekje zwaar te buiten zal moeten gaan om gerechtigheid te laten geschieden...

Boiling Point - Die Bombe tickt

Boiling Point - Die Bombe tickt streamen

Boiling Point - Die Bombe tickt streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Boiling Point - Die Bombe tickt downloaden

Zin om Boiling Point - Die Bombe tickt te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Boiling Point - Die Bombe tickt te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Boiling Point - Die Bombe tickt torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Boiling Point - Die Bombe tickt makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Boiling Point - Die Bombe tickt trailer

Wil je er zeker van zijn dat Boiling Point - Die Bombe tickt jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.