Bojangles
%
67

Bojangles

Kijk Bojangles

Moeite met waar je nou Bojangles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Biografie van de legendarische entertainer Bill Robinson, beter bekend als Mr. Bojangles.

Regisseur en acteurs

 • Joseph Sargent portait

  Joseph Sargent

  Director

 • Gregory Hines portait

  Gregory Hines

  Bojangles

 • Peter Riegert portait

  Peter Riegert

  Marty

 • Kimberly Elise portait

  Kimberly Elise

  Fannie

 • Maria Ricossa portait

  Maria Ricossa

  Rae

 • Savion Glover portrait

  Savion Glover

  Newcomer

 • Linette Robinson portrait

  Linette Robinson

  Elaine

 • Jonathan Higgins portait

  Jonathan Higgins

  Zanuck

 • Lea Marie Golde portrait

  Lea Marie Golde

  Shirley

 • Novie Edwards portrait

  Novie Edwards

  Clarissa

 • Jackie Richardson portrait

  Jackie Richardson

  Bedella

Bojangles

Wil je Bojangles kijken? De movie van Joseph Sargent uit 2001 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bojangles op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bojangles met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bojangles downloaden

Het downloaden van Bojangles is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bojangles ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bojangles streamen

Het streamen van Bojangles heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bojangles online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bojangles kijkt. Ideaal!

Bojangles torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bojangles. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bojangles trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bojangles voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.