Bolt
%
44

Bolt

Kijk Bolt

Moeite met waar je nou Bolt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

21 Jump Street heartthrob Richard Grieco stars in the 1994 motorcycle movie Bolt, released on DVD as Rebel Run. A tough New Jersey biker named Bolt (Grieco) travels across the country heading west. He encounters old gang rival Billy Niles (Michael Ironside). Bolt fights to protect his Indian girlfriend Patty Deerheart (Sean Young) from land-stealing bad guys.

Bolt

Zin om Bolt lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bolt te bekijken voor je op een rijtje.

Bolt downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bolt downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bolt. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bolt er ook in SD heel goed uit.

Bolt streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bolt net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bolt hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bolt helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bolt torrent

Denk je dat je om Bolt te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bolt trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bolt de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.