Bonjour Tristesse
%
70

Bonjour Tristesse

Nu kijken

Kijk Bonjour Tristesse

Moeite met waar je nou Bonjour Tristesse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bonjour Tristesse

Samenvatting

Cecile, decadent young girl who lives with her rich playboy father Raymond. When Anne, Raymond's old love interest, comes to Raymond's villa, Cecile is afraid for her way of life.

Regisseur en acteurs

 • Otto Preminger portait

  Otto Preminger

  Director

 • Jean Seberg portait

  Jean Seberg

  Cecile

 • Deborah Kerr portait

  Deborah Kerr

  Anne Larson

 • David Niven portait

  David Niven

  Raymond

 • Mylène Demongeot portait

  Mylène Demongeot

  Elsa

 • Geoffrey Horne portait

  Geoffrey Horne

  Philippe

 • Walter Chiari portait

  Walter Chiari

  Pablo

 • Martita Hunt portait

  Martita Hunt

  Philippe's Mother

 • Roland Culver portait

  Roland Culver

  Mr. Lombard

 • Jean Kent portait

  Jean Kent

  Mrs. Helen Lombard

Bonjour Tristesse

Wil je Bonjour Tristesse kijken? De movie van Otto Preminger uit 1958 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bonjour Tristesse op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bonjour Tristesse met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bonjour Tristesse downloaden

Het downloaden van Bonjour Tristesse is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bonjour Tristesse ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bonjour Tristesse streamen

Het streamen van Bonjour Tristesse heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bonjour Tristesse online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bonjour Tristesse kijkt. Ideaal!

Bonjour Tristesse torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bonjour Tristesse. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bonjour Tristesse trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bonjour Tristesse voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.