Bonjour Tristesse
%
70

Bonjour Tristesse

Nu kijken

Kijk Bonjour Tristesse

Moeite met waar je nou Bonjour Tristesse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bonjour Tristesse

Samenvatting

Cecile, decadent young girl who lives with her rich playboy father Raymond. When Anne, Raymond's old love interest, comes to Raymond's villa, Cecile is afraid for her way of life.

Regisseur en acteurs

 • Otto Preminger portait

  Otto Preminger

  Director

 • Jean Seberg portait

  Jean Seberg

  Cecile

 • Deborah Kerr portait

  Deborah Kerr

  Anne Larson

 • David Niven portait

  David Niven

  Raymond

 • Mylène Demongeot portait

  Mylène Demongeot

  Elsa

 • Geoffrey Horne portait

  Geoffrey Horne

  Philippe

 • Walter Chiari portait

  Walter Chiari

  Pablo

 • Martita Hunt portait

  Martita Hunt

  Philippe's Mother

 • Roland Culver portait

  Roland Culver

  Mr. Lombard

 • Jean Kent portait

  Jean Kent

  Mrs. Helen Lombard

Bonjour Tristesse

Veel gehoord over Bonjour Tristesse en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bonjour Tristesse heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bonjour Tristesse streamen

Wil je Bonjour Tristesse, de movie met Jean Seberg, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bonjour Tristesse zelfs gratis kijken.

Bonjour Tristesse downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bonjour Tristesse ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bonjour Tristesse er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bonjour Tristesse torrent

Op zoek naar een torrent van Bonjour Tristesse? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bonjour Tristesse te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bonjour Tristesse trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bonjour Tristesse. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.