Book Club

Book Club

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Book Club

Moeite met waar je nou Book Club moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Book Club

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Vier vriendinnen, die elkaar al jarenlang kennen, komen maandelijks samen voor hun boekenclub. Elk heeft hun portie liefde wel gehad. Diane was 40 jaar getrouwd met haar man. Vivian daarentegen wil geen relatie, maar verkiest onenightstands. Sharon zit middenin een scheiding, terwijl de passie in Carols huwelijk verdwenen is. De levens van de vrouwen worden voorgoed veranderd wanneer ze zich aan de reeks van Fifty Shades of Grey wagen.

Regisseur en acteurs

 • Bill Holderman portrait

  Bill Holderman

  Director

 • Diane Keaton portrait

  Diane Keaton

  Actor

 • Jane Fonda portrait

  Jane Fonda

  Actor

 • Candice Bergen portrait

  Candice Bergen

  Actor

 • Mary Steenburgen portrait

  Mary Steenburgen

  Actor

Trailers

Book Club

Veel gehoord over Book Club en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Book Club heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Book Club streamen

Wil je Book Club, de movie met Diane Keaton, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Book Club zelfs gratis kijken.

Book Club downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Book Club ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Book Club er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Book Club torrent

Op zoek naar een torrent van Book Club? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Book Club te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Book Club trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Book Club. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.