Die laatste zomer
%
67

Die laatste zomer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Die laatste zomer

Moeite met waar je nou Die laatste zomer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Die laatste zomer

Samenvatting

De recalcitrante, veertigjarige Antoine verkeert in een moeilijke fase in zijn leven. Zijn werk als architect biedt geen uitdagingen meer, hij is verlaten door zijn vrouw, de relatie met zijn kinderen is gecompliceerd en hij heeft onenigheid met zijn zus Agathe. Zijn complexe karakter wordt veroorzaakt door zijn groeiende obsessie met de mysterieuze dood van zijn moeder 30 jaar geleden, een traumatische gebeurtenis die hij nooit heeft kunnen verwerken. Zijn vader heeft destijds het onderwerp als taboe verklaard en iedereen verboden over haar dood te praten. Antoine besluit dat het tijd wordt zijn verleden onder ogen te komen en de waarheid te achterhalen. Verfilming van de gelijknamige roman (2009) van de succesvolle schrijfster Tatiana de Rosnay, die internationaal doorbrak met haar bestseller Haar naam van Sarah.

Regisseur en acteurs

 • François Favrat portait

  François Favrat

  Director

 • Mélanie Laurent portait

  Mélanie Laurent

  Agathe Rey

 • Laurent Lafitte portait

  Laurent Lafitte

  Antoine Rey

 • Audrey Dana portait

  Audrey Dana

  Angèle

 • Wladimir Yordanoff portait

  Wladimir Yordanoff

  Charles Rey

 • Bulle Ogier portait

  Bulle Ogier

  Blanche Rey

 • Anne Suarez portait

  Anne Suarez

  Astrid

 • Anne Loiret portait

  Anne Loiret

  Anne-Sophie

 • Lise Lamétrie portait

  Lise Lamétrie

  Geneviève

 • Kate Moran portait

  Kate Moran

  Jean

 • Flora Djien portait

  Flora Djien

  La secrétaire de l'hôpital

Trailers

Die laatste zomer

Wil je Die laatste zomer kijken? De movie van François Favrat uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Die laatste zomer op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Die laatste zomer met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Die laatste zomer downloaden

Het downloaden van Die laatste zomer is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Die laatste zomer ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Die laatste zomer streamen

Het streamen van Die laatste zomer heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Die laatste zomer online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Die laatste zomer kijkt. Ideaal!

Die laatste zomer torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Die laatste zomer. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Die laatste zomer trailer

Bekijk eerst even de trailer van Die laatste zomer voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.