Die laatste zomer
%
67

Die laatste zomer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Die laatste zomer

Moeite met waar je nou Die laatste zomer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Die laatste zomer

Samenvatting

De tegendraadse, veertigjarige Antoine verkeert in een moeilijke fase van zijn leven: zijn werk als architect biedt geen uitdaging meer, zijn vrouw heeft hem verlaten, de relatie met zijn kinderen is gecompliceerd en hij heeft onenigheid met zijn zus Agathe. Zijn complexe karakter vloeit voort uit zijn groeiende obsessie met de mysterieuze dood van zijn moeder 30 jaar geleden, een traumatische gebeurtenis die hij nooit heeft kunnen verwerken. Zijn vader heeft destijds het onderwerp als taboe verklaard en iedereen verboden om over haar dood te praten. Antoine besluit dat het tijd wordt om zijn verleden in de ogen te kijken en de waarheid te achterhalen. Portret van een moderne familie, waarvan onderlinge relaties getekend zijn door familiegeheimen waarin liefde, leven en de dood centraal staan.

Regisseur en acteurs

 • François Favrat portait

  François Favrat

  Director

 • Mélanie Laurent portait

  Mélanie Laurent

  Agathe Rey

 • Laurent Lafitte portait

  Laurent Lafitte

  Antoine Rey

 • Audrey Dana portait

  Audrey Dana

  Angèle

 • Wladimir Yordanoff portait

  Wladimir Yordanoff

  Charles Rey

 • Bulle Ogier portait

  Bulle Ogier

  Blanche Rey

 • Anne Suarez portait

  Anne Suarez

  Astrid

 • Anne Loiret portait

  Anne Loiret

  Anne-Sophie

 • Lise Lamétrie portait

  Lise Lamétrie

  Geneviève

 • Kate Moran portait

  Kate Moran

  Jean

 • Flora Djien portait

  Flora Djien

  La secrétaire de l'hôpital

Trailers

Die laatste zomer

Benieuwd naar Die laatste zomer? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Die laatste zomer kunt bekijken.

Die laatste zomer streamen

Wil je Die laatste zomer streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Die laatste zomer gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Die laatste zomer downloaden

movies als Die laatste zomer kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Die laatste zomer. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Die laatste zomer. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Die laatste zomer torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Die laatste zomer te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Die laatste zomer trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Die laatste zomer je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!