Booster
%
50

Booster

Nu kijken

Kijk Booster

Moeite met waar je nou Booster moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Booster

Samenvatting

"Booster" brengt het leven in kaart van een stel jongeren die zich amuseren op de pleintjes in de voorstad en pronken met hun opgefokte brommertjes. Achter hun quasi onverschillige façade worstelen ze met tienerproblemen: de eerste verliefdheid, de status in de groep en het vage besef dat er meer moet zijn in het leven dan dit. In "Booster" vecht BMX-er Brent zijn kleine oorlogje uit met streetracer Jimmy. De inzet van de strijd: de liefde van 'het meisje', maar ook stille ambities en verborgen pijnen.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Lambo portrait

  Daniel Lambo

  Director

 • Lisa Ahenkona portrait

  Lisa Ahenkona

  Actor

 • Thijs J. Antonneau portrait

  Thijs J. Antonneau

  Actor

 • Tatyana Beloy portrait

  Tatyana Beloy

  Actor

 • Kristof Coenen portrait

  Kristof Coenen

  Actor

 • Maurits De Baets portrait

  Maurits De Baets

  Actor

Booster

Wil je Booster kijken? De movie van Daniel Lambo uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Booster op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Booster met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Booster downloaden

Het downloaden van Booster is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Booster ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Booster streamen

Het streamen van Booster heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Booster online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Booster kijkt. Ideaal!

Booster torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Booster. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Booster trailer

Bekijk eerst even de trailer van Booster voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.