Booster
%
50

Booster

Nu kijken

Kijk Booster

Moeite met waar je nou Booster moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Booster

Samenvatting

"Booster" brengt het leven in kaart van een stel jongeren die zich amuseren op de pleintjes in de voorstad en pronken met hun opgefokte brommertjes. Achter hun quasi onverschillige façade worstelen ze met tienerproblemen: de eerste verliefdheid, de status in de groep en het vage besef dat er meer moet zijn in het leven dan dit. In "Booster" vecht BMX-er Brent zijn kleine oorlogje uit met streetracer Jimmy. De inzet van de strijd: de liefde van 'het meisje', maar ook stille ambities en verborgen pijnen.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Lambo portrait

  Daniel Lambo

  Director

 • Lisa Ahenkona portrait

  Lisa Ahenkona

  Actor

 • Thijs J. Antonneau portrait

  Thijs J. Antonneau

  Actor

 • Tatyana Beloy portrait

  Tatyana Beloy

  Actor

 • Kristof Coenen portrait

  Kristof Coenen

  Actor

 • Maurits De Baets portrait

  Maurits De Baets

  Actor

Booster

Wil je Booster kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Booster streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Booster niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Booster zelfs gratis bekijken.

Booster downloaden

Wil je Booster ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Booster overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Booster torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Booster is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Booster trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Booster de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.