Gräns

Gräns

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gräns

Moeite met waar je nou Gräns moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gräns

Samenvatting

Tina is een waardevolle kracht bij de grenswacht. Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina gebiologeerd door deze Vore en zijn mysterieuze aura. Ze voelt met hem een verwantschap die ze met anderen niet kent. Haar onderzoek naar hem onthult veel meer dan ze kon verwachten; haar hele bestaan is op leugens gebaseerd. Nu moet ze kiezen of ze Vore's schokkende waarheid zal accepteren.

Regisseur en acteurs

 • Ali Abbasi portrait

  Ali Abbasi

  Director

 • Eva Melander portait

  Eva Melander

  Tina

 • Eero Milonoff portait

  Eero Milonoff

  Vore

 • Viktor Åkerblom-Nilsson portrait

  Viktor Åkerblom-Nilsson

  Ulf

 • Jörgen Thorsson portrait

  Jörgen Thorsson

  Roland

 • Andreas Kundler portrait

  Andreas Kundler

  Robert

 • Joakim Olsson portrait

  Joakim Olsson

  Tourist

Trailers

Gräns

Benieuwd naar Gräns? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Gräns kunt bekijken.

Gräns streamen

Wil je Gräns streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Gräns gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Gräns downloaden

movies als Gräns kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Gräns. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gräns. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Gräns torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Gräns te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Gräns trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Gräns je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!