Gräns

Gräns

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gräns

Moeite met waar je nou Gräns moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gräns

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Gräns draait?

Samenvatting

Tina is een waardevolle kracht bij de grenswacht. Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina gebiologeerd door deze Vore en zijn mysterieuze aura. Ze voelt met hem een verwantschap die ze met anderen niet kent. Haar onderzoek naar hem onthult veel meer dan ze kon verwachten; haar hele bestaan is op leugens gebaseerd. Nu moet ze kiezen of ze Vore's schokkende waarheid zal accepteren.

Regisseur en acteurs

 • Ali Abbasi portrait

  Ali Abbasi

  Director

 • Eva Melander portait

  Eva Melander

  Tina

 • Eero Milonoff portait

  Eero Milonoff

  Vore

 • Viktor Åkerblom-Nilsson portrait

  Viktor Åkerblom-Nilsson

  Ulf

 • Jörgen Thorsson portrait

  Jörgen Thorsson

  Roland

 • Andreas Kundler portrait

  Andreas Kundler

  Robert

 • Joakim Olsson portrait

  Joakim Olsson

  Tourist

Trailers

Gräns

Benieuwd naar Gräns? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Gräns draait.

Gräns in de bioscoop

Gräns draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Gräns.

Gräns streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Gräns te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Gräns een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Gräns zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Gräns torrent

Op zoek naar een torrent van Gräns? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Gräns zonder zorgen.

Gräns downloaden

Als Gräns binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Gräns trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Gräns de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.