Borderliner
%
63

Borderliner

Nu kijken

Kijk Borderliner

Moeite met waar je nou Borderliner moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Borderliner

Samenvatting

To protect his family, police detective Nikolai covers up a murder case. But when his co-investigator Anniken suspects foul play, he is trapped in a dangerous game on duty, blurring the line between right and wrong.

Regisseur en acteurs

 • Tobias Santelmann portait

  Tobias Santelmann

  Nikolai Andreassen

 • Ellen Dorrit Petersen portait

  Ellen Dorrit Petersen

  Anniken

 • Eivind Sander portait

  Eivind Sander

  Josef

 • Benjamin Helstad portait

  Benjamin Helstad

  Lars

Borderliner

Wil je Borderliner kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Borderliner streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Borderliner niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Borderliner zelfs gratis bekijken.

Borderliner downloaden

Wil je Borderliner ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Borderliner overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Borderliner torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Borderliner is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Borderliner trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Borderliner de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.