Bored In Heaven

Bored In Heaven

Kijk Bored In Heaven

Moeite met waar je nou Bored In Heaven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

“Bored in Heaven” follows New Years celebrations in Putian, Fujian, Southeast China. An experiential project based on 20 years of research by Kenneth Dean and Zheng Zhenman, this film illustrates the growing intensity of local traditions, as rural villages and their temples transition into a new century. Villages in this part of China are undergoing radical transformations. As land that was once public and agricultural is rebuilt and changes hands, the intricate temple system has responded. During the Cultural Revolution temples were torn down—now they are being built up into ritual alliances.

Bored In Heaven

Bored In Heaven streamen

Bored In Heaven streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bored In Heaven downloaden

Zin om Bored In Heaven te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bored In Heaven te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bored In Heaven torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bored In Heaven makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bored In Heaven trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bored In Heaven jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.