Borg/McEnroe

Borg/McEnroe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Borg/McEnroe

Moeite met waar je nou Borg/McEnroe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Borg/McEnroe

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Shia LaBoeuf, zelf ook niet vies van een schandaaltje, is gemaakt om de opvliegende tennisser John McEnroe te spelen. In 1980 neemt deze excentriekeling het op tegen de überkalme Zweed Björn Borg. De hele wereld kijkt mee tijdens de spannende wedstrijd.

Regisseur en acteurs

 • Janus Metz Pedersen portrait

  Janus Metz Pedersen

  Director

 • Sverrir Gudnason portait

  Sverrir Gudnason

  Bjorn Borg

 • Shia LaBeouf portait

  Shia LaBeouf

  John McEnroe

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  Lennart Bergelin

Trailers

Borg/McEnroe

Borg/McEnroe streamen

Borg/McEnroe streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Borg/McEnroe downloaden

Zin om Borg/McEnroe te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Borg/McEnroe te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Borg/McEnroe torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Borg/McEnroe makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Borg/McEnroe trailer

Wil je er zeker van zijn dat Borg/McEnroe jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.