Borg/McEnroe

Borg/McEnroe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Borg/McEnroe

Moeite met waar je nou Borg/McEnroe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Borg/McEnroe

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Volg één van 's werelds grootste iconen Björn Borg en zijn grootste rivaal, de jonge en getalenteerde John McEnroe, en hun legendarische duel tijdens het Wimbledon toernooi van 1980.De finale werd omschreven als 'When Ice met Fire'. Dit is het verhaal van twee legendes die de tenniswereld voor altijd hebben veranderd.

Regisseur en acteurs

 • Janus Metz Pedersen portrait

  Janus Metz Pedersen

  Director

 • Sverrir Gudnason portait

  Sverrir Gudnason

  Bjorn Borg

 • Shia LaBeouf portait

  Shia LaBeouf

  John McEnroe

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  Lennart Bergelin

Trailers

Borg/McEnroe

Veel gehoord over Borg/McEnroe en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Borg/McEnroe heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Borg/McEnroe streamen

Wil je Borg/McEnroe, de movie met Sverrir Gudnason, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Borg/McEnroe zelfs gratis kijken.

Borg/McEnroe downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Borg/McEnroe ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Borg/McEnroe er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Borg/McEnroe torrent

Op zoek naar een torrent van Borg/McEnroe? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Borg/McEnroe te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Borg/McEnroe trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Borg/McEnroe. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.