Born in China
%
73

Born in China

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Born in China

Moeite met waar je nou Born in China moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Born in China

Samenvatting

Natuurbehoud is een belangrijke pijler van Disneynature. Daarom ondersteunt Disneynature programma’s van het Wereld Natuur Fonds ter bescherming van de wilde panda’s en sneeuwluipaarden in China. Born in China is de zevende bioscoop release van Disneynature wereldwijd. Na meer dan 60 jaar het eerste nieuwe Disney-branded filmlabel van The Walt Disney Studios. Het label werd in april 2008 gelanceerd om 's werelds beste natuurfilmmakers samen te brengen en een ​​verscheidenheid aan verhalen over wilde dieren vast te leggen. De eerste zes bioscoopreleases onder het Disneynature label- Earth, Oceans, African Cats, Bears, Monkey Kingdom en Chimpansee - staan in de top zeven van beste lange natuurspeelfilms allertijden. Walt Disney was een pionier in het maken en produceren van True Life Adventure films, tussen 1948 en 1960 maakte hij er 13 in totaal, met inbegrip van Seal Island (1948), Beaver Valley (1950), The Living Desert (1953) en Jungle Cat(1958). De films verdiende gezamenlijk acht Oscars. De film Born in China is uitsluitend in het Earth Day weekend op het grote scherm te zien in bioscopen door het hele land.

Regisseur en acteurs

 • Lu Chuan portait

  Lu Chuan

  Director

 • John Krasinski portait

  John Krasinski

  Narrator: American version (voice)

 • Zhou Xun portait

  Zhou Xun

  Narrator (voice)

Trailers

Born in China

Wil je Born in China kijken? De movie van Lu Chuan uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Born in China op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Born in China met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Born in China downloaden

Het downloaden van Born in China is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Born in China ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Born in China streamen

Het streamen van Born in China heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Born in China online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Born in China kijkt. Ideaal!

Born in China torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Born in China. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Born in China trailer

Bekijk eerst even de trailer van Born in China voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.