Born Strong
%
74

Born Strong

Nu kijken

Kijk Born Strong

Moeite met waar je nou Born Strong moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Born Strong

Samenvatting

Born Strong is the story of the four strongest men on the planet. Each year, the Arnold Strongman Classic crowns the winner in the purest test of strength on the planet. This year’s Arnolds are unique with each of these four weighing more than 400 pounds. Lithuanian Zydrunas Savickas, 40, is the acknowledged Strongest Man Ever, who may have passed his prime. American Brian Shaw is the defending champion, a 6’8’, 425-pound giant who seems poised to take the crown. England’s Eddie Hall is “the hungry wolf, ” knocking on the door. “I’ll do anything, ” he says. “I’ll die, if I have to. ” Finally, there’s Icelander Hafthor Bjornsson, who plays the Mountain on Game of Thrones. He’s the youngest of the group, but with perhaps the greatest potential. “It’s great to see these Monsters, ” says Arnold Schwarzenegger, the host of the competition and a former bodybuilding champion. Born Strong revels in the drama when these remarkable giants clash.

Regisseur en acteurs

 • Gary Cohen portrait

  Gary Cohen

  Director

 • Ross Hockrow portrait

  Ross Hockrow

  Director

 • Arnold Schwarzenegger portait

  Arnold Schwarzenegger

  himself

 • Hafþór Júlíus Björnsson portait

  Hafþór Júlíus Björnsson

  himself

 • Mark Henry portait

  Mark Henry

  himself

Born Strong

Zin om Born Strong lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Born Strong te bekijken voor je op een rijtje.

Born Strong downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Born Strong downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Born Strong. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Born Strong er ook in SD heel goed uit.

Born Strong streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Born Strong net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Born Strong hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Born Strong helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Born Strong torrent

Denk je dat je om Born Strong te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Born Strong trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Born Strong de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.