Borrowed Time
%
76

Borrowed Time

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Borrowed Time

Moeite met waar je nou Borrowed Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Borrowed Time

Samenvatting

A weathered Sheriff returns to the remains of an accident he has spent a lifetime trying to forget. With each step forward, the memories come flooding back. Faced with his mistake once again, he must find the strength to carry on.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Coats portrait

  Andrew Coats

  Director

 • Lou Hamou-Lhadj portrait

  Lou Hamou-Lhadj

  Director

 • Greg Dykstra portrait

  Greg Dykstra

  (voice)

 • Nick Pitera portrait

  Nick Pitera

  (voice)

 • Steve Purcell portait

  Steve Purcell

  (voice)

Trailers

Borrowed Time

Wil je Borrowed Time kijken? De movie van Andrew Coats uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Borrowed Time op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Borrowed Time met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Borrowed Time downloaden

Het downloaden van Borrowed Time is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Borrowed Time ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Borrowed Time streamen

Het streamen van Borrowed Time heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Borrowed Time online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Borrowed Time kijkt. Ideaal!

Borrowed Time torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Borrowed Time. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Borrowed Time trailer

Bekijk eerst even de trailer van Borrowed Time voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.