Borrowed Time
%
76

Borrowed Time

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Borrowed Time

Moeite met waar je nou Borrowed Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Borrowed Time

Samenvatting

A weathered Sheriff returns to the remains of an accident he has spent a lifetime trying to forget. With each step forward, the memories come flooding back. Faced with his mistake once again, he must find the strength to carry on.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Coats portrait

  Andrew Coats

  Director

 • Lou Hamou-Lhadj portrait

  Lou Hamou-Lhadj

  Director

 • Greg Dykstra portrait

  Greg Dykstra

  (voice)

 • Nick Pitera portrait

  Nick Pitera

  (voice)

 • Steve Purcell portait

  Steve Purcell

  (voice)

Trailers

Borrowed Time

Zin om Borrowed Time lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Borrowed Time te bekijken voor je op een rijtje.

Borrowed Time downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Borrowed Time downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Borrowed Time. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Borrowed Time er ook in SD heel goed uit.

Borrowed Time streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Borrowed Time net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Borrowed Time hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Borrowed Time helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Borrowed Time torrent

Denk je dat je om Borrowed Time te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Borrowed Time trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Borrowed Time de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.