Bottle Shock
%
68

Bottle Shock

Nu kijken

Kijk Bottle Shock

Moeite met waar je nou Bottle Shock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bottle Shock

Samenvatting

De koppige perfectionist Jim Barrett en zijn zoon, vrijbuiter Bo, delen een droom. Ze willen een eersteklas Chardonnay produceren in Jims wijngaard in Napa, Californië. Om zijn Parijse wijnwinkel te promoten, organiseert Steven Spurrier een internationale wijnproeverij. Hij is onder de indruk van Barretts Chardonnay, maar Jim weigert aan de wedstrijd van de Britse snob mee te doen. Bo, die indruk wil maken op zijn mooie vriendin Sam, geeft Spurrier toch twee flessen mee.

Regisseur en acteurs

 • Randall Miller portrait

  Randall Miller

  Director

 • Chris Pine portrait

  Chris Pine

  Actor

 • Bill Pullman portrait

  Bill Pullman

  Actor

 • Alan Rickman portrait

  Alan Rickman

  Actor

 • Rachael Taylor portrait

  Rachael Taylor

  Actor

 • Eliza Dushku portrait

  Eliza Dushku

  Actor

Bottle Shock

Op zoek naar Bottle Shock? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Bottle Shock streamen

Het streamen van movies als Bottle Shock heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Bottle Shock waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Bottle Shock dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Bottle Shock downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Bottle Shock te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Bottle Shock torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Bottle Shock trailer

Weet je nog niet zeker of Bottle Shock jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.