Bottle Shock
%
68

Bottle Shock

Kijk Bottle Shock

Moeite met waar je nou Bottle Shock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De koppige perfectionist Jim Barrett en zijn zoon, vrijbuiter Bo, delen een droom. Ze willen een eersteklas Chardonnay produceren in Jims wijngaard in Napa, Californië. Om zijn Parijse wijnwinkel te promoten, organiseert Steven Spurrier een internationale wijnproeverij. Hij is onder de indruk van Barretts Chardonnay, maar Jim weigert aan de wedstrijd van de Britse snob mee te doen. Bo, die indruk wil maken op zijn mooie vriendin Sam, geeft Spurrier toch twee flessen mee.

Regisseur en acteurs

 • Randall Miller portrait

  Randall Miller

  Director

 • Chris Pine portrait

  Chris Pine

  Actor

 • Bill Pullman portrait

  Bill Pullman

  Actor

 • Alan Rickman portrait

  Alan Rickman

  Actor

 • Rachael Taylor portrait

  Rachael Taylor

  Actor

 • Eliza Dushku portrait

  Eliza Dushku

  Actor

Bottle Shock

Benieuwd naar Bottle Shock? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bottle Shock kunt bekijken.

Bottle Shock streamen

Wil je Bottle Shock streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bottle Shock gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bottle Shock downloaden

movies als Bottle Shock kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bottle Shock. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bottle Shock. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bottle Shock torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bottle Shock te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bottle Shock trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bottle Shock je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!