Secuestro
%
63

Secuestro

Nu kijken

Kijk Secuestro

Moeite met waar je nou Secuestro moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Secuestro

Samenvatting

When her son is kidnapped and later found traumatized, a lawyer takes justice into her own hands, causing events that spiral out of control.

Regisseur en acteurs

 • Mar Targarona portrait

  Mar Targarona

  Director

 • Blanca Portillo portait

  Blanca Portillo

  Actor

 • José Coronado portait

  José Coronado

  Actor

 • Antonio Dechent portait

  Antonio Dechent

  Actor

 • Macarena Gómez portait

  Macarena Gómez

  Actor

 • Vicente Romero portait

  Vicente Romero

  Actor

 • Nausicaa Bonnín portait

  Nausicaa Bonnín

  Actor

 • Josep Maria Pou portait

  Josep Maria Pou

  Actor

 • Marc Domenech portrait

  Marc Domenech

  Actor

Secuestro

Wil je Secuestro kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Secuestro streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Secuestro niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Secuestro zelfs gratis bekijken.

Secuestro downloaden

Wil je Secuestro ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Secuestro overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Secuestro torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Secuestro is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Secuestro trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Secuestro de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.