Secuestro
%
63

Secuestro

Nu kijken

Kijk Secuestro

Moeite met waar je nou Secuestro moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Secuestro

Samenvatting

When her son is kidnapped and later found traumatized, a lawyer takes justice into her own hands, causing events that spiral out of control.

Regisseur en acteurs

 • Mar Targarona portrait

  Mar Targarona

  Director

 • Blanca Portillo portait

  Blanca Portillo

  Actor

 • José Coronado portait

  José Coronado

  Actor

 • Antonio Dechent portait

  Antonio Dechent

  Actor

 • Macarena Gómez portait

  Macarena Gómez

  Actor

 • Vicente Romero portait

  Vicente Romero

  Actor

 • Nausicaa Bonnín portait

  Nausicaa Bonnín

  Actor

 • Josep Maria Pou portait

  Josep Maria Pou

  Actor

 • Marc Domenech portrait

  Marc Domenech

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Secuestro

Wil je Secuestro kijken? De movie van Mar Targarona uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Secuestro op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Secuestro met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Secuestro downloaden

Het downloaden van Secuestro is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Secuestro ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Secuestro streamen

Het streamen van Secuestro heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Secuestro online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Secuestro kijkt. Ideaal!

Secuestro torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Secuestro. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Secuestro trailer

Bekijk eerst even de trailer van Secuestro voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.