La terra dell'abbastanza
%
71

La terra dell'abbastanza

Bekijk de trailer

Kijk La terra dell'abbastanza

Moeite met waar je nou La terra dell'abbastanza moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 20-06-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Beste vrienden Mirko en Manolo wonen met hun alleenstaande ouders in de buitenwijken van Rome. Zij leven in armoedige omstandigheden en moeten hun steentje bijdragen om de huishoudens draaiende te houden. De jongens delen dezelfde dromen over een leven met vrouwen, seks en geld. Als ze per ongeluk iemand aanrijden en hierdoor betrokken raken bij de lokale maffia verandert dit hun manier van leven en hun vriendschap radicaal. Al snel leven ze in weelde en raken ze bedwelmd door het snelle geld en verliezen ze het contact met de werkelijkheid. De vrienden raken steeds verder verwijderd van hun oude leven, ze belanden in een spiraal van geweld en slaan daarmee een weg in die onomkeerbaar lijkt. De debuterende filmmakers Damiona en Fabio D'Innocenzo wonnen in Italie de Silver Ribbon; een prijs van journalisten voor het script en de regie.

Regisseur en acteurs

 • Damiano D'Innocenzo portrait

  Damiano D'Innocenzo

  Director

 • Fabio D'Innocenzo portrait

  Fabio D'Innocenzo

  Director

 • Andrea Carpenzano portait

  Andrea Carpenzano

  Manolo

 • Matteo Olivetti portrait

  Matteo Olivetti

  Mirko

 • Milena Mancini portait

  Milena Mancini

  Alessia

 • Max Tortora portait

  Max Tortora

  Danilo

 • Luca Zingaretti portait

  Luca Zingaretti

  Angelo

 • Michela De Rossi portrait

  Michela De Rossi

  Ambra

Trailers

La terra dell'abbastanza

Wil je La terra dell'abbastanza kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

La terra dell'abbastanza streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je La terra dell'abbastanza niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je La terra dell'abbastanza zelfs gratis bekijken.

La terra dell'abbastanza downloaden

Wil je La terra dell'abbastanza ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je La terra dell'abbastanza overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

La terra dell'abbastanza torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van La terra dell'abbastanza is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

La terra dell'abbastanza trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of La terra dell'abbastanza de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.