La terra dell'abbastanza
%
71

La terra dell'abbastanza

Bekijk de trailer

Kijk La terra dell'abbastanza

Moeite met waar je nou La terra dell'abbastanza moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 20-06-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Beste vrienden Mirko en Manolo wonen met hun alleenstaande ouders in de buitenwijken van Rome. Zij leven in armoedige omstandigheden en moeten hun steentje bijdragen om de huishoudens draaiende te houden. De jongens delen dezelfde dromen over een leven met vrouwen, seks en geld. Als ze per ongeluk iemand aanrijden en hierdoor betrokken raken bij de lokale maffia verandert dit hun manier van leven en hun vriendschap radicaal. Al snel leven ze in weelde en raken ze bedwelmd door het snelle geld en verliezen ze het contact met de werkelijkheid. De vrienden raken steeds verder verwijderd van hun oude leven, ze belanden in een spiraal van geweld en slaan daarmee een weg in die onomkeerbaar lijkt. De debuterende filmmakers Damiona en Fabio D'Innocenzo wonnen in Italie de Silver Ribbon; een prijs van journalisten voor het script en de regie.

Regisseur en acteurs

 • Damiano D'Innocenzo portrait

  Damiano D'Innocenzo

  Director

 • Fabio D'Innocenzo portrait

  Fabio D'Innocenzo

  Director

 • Andrea Carpenzano portait

  Andrea Carpenzano

  Manolo

 • Matteo Olivetti portrait

  Matteo Olivetti

  Mirko

 • Milena Mancini portait

  Milena Mancini

  Alessia

 • Max Tortora portait

  Max Tortora

  Danilo

 • Luca Zingaretti portait

  Luca Zingaretti

  Angelo

 • Michela De Rossi portrait

  Michela De Rossi

  Ambra

Trailers

La terra dell'abbastanza

Veel gehoord over La terra dell'abbastanza en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt La terra dell'abbastanza heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

La terra dell'abbastanza streamen

Wil je La terra dell'abbastanza, de movie met Andrea Carpenzano, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je La terra dell'abbastanza zelfs gratis kijken.

La terra dell'abbastanza downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je La terra dell'abbastanza ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet La terra dell'abbastanza er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

La terra dell'abbastanza torrent

Op zoek naar een torrent van La terra dell'abbastanza? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van La terra dell'abbastanza te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

La terra dell'abbastanza trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van La terra dell'abbastanza. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.